Även om det är lite bökigt att klä sig (och barnen!) när det är typ fem grader på morgonen när man går hemifrån och sensommarvärme på eftermiddagen, måste jag säga att jag älskar den här tiden klädmässigt. Man får liksom kombinera de bästa plaggen från sommaren med det härligaste ur hösten.
Idag har jag gjort en miljon olika saker känns det som. Började med att telefonintervjua en mycket intressant person, sedan fortsatte dagen med möten, tidig hämtning hos dagmamman och sedan en snabb plåtning här hemma. Och så här har jag varit klädd:

Tröja från Hope, skor Minimarket, blus från JCs nya egna märke Size 8 Needle och byxor från Scho collection. Det är snudd på en välsignelse att ha ett par riktigt välsittande svarta byxor i garderoben, det finns liksom knappt ett tillfälle när det inte passar. Och om de är lite kul, som dessa med läderkilar och dragkedja bak så blir det ju ett extremt användbart plagg. Inte ens tråkigt liksom.

0 svar

  1. Du har alltid varit snygg, men alltså du blir fasen bara snyggare och snyggare! Kläderna hade jag gärna nallat ur din garderob dessutom.

  2. Skriv din kommentar här!älskar att du går i sandaler och kidsen i fodrade kängor! Helt omöjligt att bestämma sig för vad vädret är! Krams

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *