Precis som att man måste ta hand om sin kärleksrelation måste man också ta hand om sina kompisar. I helgen hänger jag med min nya älskling Klas, fyra månader, och hans mamma Piff och monstergravida LovisaScandic Kramer i Malmö.
Imorgon åker vi till Köpenhamn över dagen – saker/affärer/restauranger att inte missa tips tar vi förstås tacksamt emot.
Skoaffären Notabene är typ det enda jag har på min lista. Har laddat i typ fem år för att besöka den, så it better be good.

20120921-185354.jpg

0 svar

  1. Jag bor i Skåne och är ofta i Köpenhamn. Jag tycker att du ska våga lämna Ströget där det ofta är tjockt med människor och inte minst dyrt att fika och äta. Varför inte välja parallellgatorna, tvärgatorna, till Ströget. Där finns både mysiga inrednings- och prylbutiker och coola klädaffärer som inte finns hemma, åtminstone inte i min lilla stad. Boka gärna bord om ni ska luncha på helgen. Det brukar vara massor av folk överallt! Jag tycker att man kan hoppa över Norden (även om det är tjusigt). Spana in en annan klassiker i stället: Café Victor. Väldigt fin art deco-miljö. Ligger på en tvärgata i slutet av Ströget, mot Nyhavn till. Vill ni lämna Ströget helt är både Vesterbro och Norrebro superdupermysigt och inte minst trendigt. Ha en fin helg i Byen!

  2. Stilleben på Niels hemmingsengade har massor av fint i inredningsväg. Annars är jag inte så jättehaj på Köpenhamn, även om jag bor i Malmö.

  3. Alex sushi bredvid cafe Viktor är fantastisk! Och Ruby bar – grym drink lista. Jag minns inga adresser men det är ju bara att googla 😉
    Nimb är också härligt (granne med tivoli) Bästa barstolarna jag någonsin suttit i, som fåtöljer på höga ben. Perfekt för din gravida kompis 🙂
    Ha en fantastisk helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *