20121116-072018.jpg

20121116-072036.jpg
Vi kämpade på helt otroligt mot jetlagen igår om jag får säga det själv. Efter incheckning hemma hos Elin tog vi på oss klackarna och åkte till ett Guess och Elin Kling for Marciano-event. Butiksfönstren var pyntade med enorma Elin-bilder, och i butiken, på Guess-påsarna, i reklamfilmer i taxibilarna och överallt står det ELIN KLING. Det är faktiskt hur stort som helst det här, och ja, man blir väldigt stolt helt enkelt.
Jag, Ninni och Karin gick från butiken med godbitarna ur kollektionen men hade faktiskt inga planer på att ge upp än. Vidare mot middag på Indochine, vilket var helt otroligt gott, men sen, sen pallade vi inte mer. Vid elvatiden nånstans började jag fundera över exakt hur opassande – eller inte – det skulle vara om jag somnade med ansiktet i nudlarna. Så vi åkte hem, och nu ligger jag nyvaken i sängen och laddar för en dag på stan.

20121116-072104.jpg

0 svar

  1. Fy tusan vad underbart!! Tjejweekend i New York, jag är minst sagt lite avundsjuk… Hoppas att ni får det fantastiskt och ser med spänning fram emot att läsa om dagens bravader 😉 Och till Elin får du hälsa Grattis!

  2. Hej! kan du inte förklara hur er familj ser ut på riktigt. Vilka är helsyrror och vilka är låtsassyrror? Bodde ni alla tillsammans när ni växte upp?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *