Bonnie växer så att man nästan kan se det. Från att ha ätit som en liten fågel hela sitt liv ber hon plötsligt om en portion till, och att hon nu faktiskt så gott som dagligen påpekar att hon är huuuungrig är också något helt nytt. Förr åt hon liksom bara om man mer eller mindre tvingade henne. Storlek 104 har hon vuxit ur rejält på bara någon månad – det känns som att hon håller på att bli tonåring eller nåt! Det är spännade att se hur stor hon håller på att bli.

Detta betyder hur som helst att hela hennes garderob plötsligt slutar på halva benen och halva armarna. Inget passar längre, och det är något så väldigt gulligt med det där, lång och gänglig, med byxorna på trekvart och tröjan som var långärmad som nu slutar nånstans under armbågarna. Min stora, stora tjej.

Eftersom hon haft i stort sett samma storlek de två senaste åren är det nu faktiskt riktigt kul att skaffa nya kläder till henne. Häromdagen kom ett paket från den Digulo med en tjusig panterdräkt från Mini Rodini och en flamingostass med topp och tights från Molo. Barnkläder är ju egentligen den ultimata grejen att köpa på nätet. Eftersom barnen sällan är särskilt roliga att ha med i butik, och det inte direkt är hela världen om inte plagget sitter perfekt, är det ju bara att klicka hem. Och glöm inte Tradera och Loppi! Jag vet inte hur många av barnens bästa köp jag gjort second hand. Särskilt grejer som jackor, fleexe och extragalonisar och sånt är ju helt perfekt att köpa begagnat.

0 svar

  1. Och här hemma hänger en tjusig hoppgunga med grodor på, fyndad för ett par år sedan på Loppi och nu använd för kotte två. Trevlig helg!

  2. Linnet från Molo är ju bara för fantastiskt, min dotter fick en klänning med kolibris i julklapp. Hon fullkomligt älskar den!
    Jag tycker överlag att internet är bra shoppingforum, jag vill pröva i lugn och ro hemma och slippa trängseln i provrummen. Dessutom är det ju ett fantastiskt utbud!

  3. Fasen du ger mig lite hopp om att det blir bättre, har ammat en vattenkoppssjuk 3-mån större delen av natten och varit en trött mamma till min 3-åring. Läser din blogg över en kaffe och tänker att du har ju två barn och verkar ju ha överlevt den här tvåbarnschocken och tom hittar tid att träna o köpa läppsstift! Me want too!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *