Så jävla nog har jag fått

20130313-205513.jpg
Blir man inte helt SJUKT vårsugen när man ser alla de här underbart fina från vårens Swedish Hasbeens? JAG ÄR SÅ JÄVLA LESS PÅ VINTERN NU! Så less på vinterskorna och tjockaste jackan att jag skiter i just det (eftersom jag också har en idiotisk föreställning om att om alla klär sig lite lättare så kommer värmen snabbare) – vilket så klart bara är att bita mig själv i rumpan eftersom det betyder att jag 1. Fryser som fan 2. Halkar runt i mina tunna skor medan jag fryser som fan.

Det här urfina som stilikonen och modellen Agyness Deyn gjort tillsammans med Dr Martens är också alldeles underbart charmigt.

20130313-210138.jpg


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Therese
  Therese

  Åh, Dr M-skorna! Och väskan! Vart har du hittat dessa?

 2. Profilbild för Karin

  Håller med!

 3. Profilbild för Sofia S
  Sofia S

  Trotsar oxå och hra på mig VÅRsneakers i mintgrönt-vitt-silver http://www.karltex.se/se/art/adidas-zx-500-supgrnmetsi 🙂. Det funkar när det inte är slask.

 4. Profilbild för Chatarina
  Chatarina

  Var hittar jag dessa skor? Skiiiiitttssnnyyyggaaa!!!

  1. Profilbild för Cecilia Blankens
   Cecilia Blankens

   Jag har tagit bilderna i Swedish Hasbeens och Dr Martens showroom – men prylarna kommer att finnas i butik och på nätet under våren, så håll utkik!

 5. Profilbild för Mia - träning och småbarnsliv

  Vad vårigt! Tror de flesta är grymt trötta på vintern nu. 🙂

 6. Profilbild för josefin

  Också så sjukt jävla trött på detta rövvädret. Har ingen energi att dra på en mini overall på en liten människa som inte vill ha den på sig.
  Måste bara kommentera angående ditt kvällskaos inlägg. My god! Så bra! Så roligt! Så träffande! Exakt så är det! Mitt tålamod hade nog inte varit så bra som ditt. Jag brukar sjunga megahögt för att bli av med irritationen. Haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *