20130718-230559.jpg
Nu har det blivit så mycket av värmen att man liksom verkligen anstränger sig för att bli lite sval på kvällarna så att man kan få ha på sig något annat än T-shirt och linne någon gång.
Gillar verkligen den här kjollängden men den måste blandas upp med lite läder och balligheter annars ser man raskt ut som om det är sjuttiotal och man precis börjat sin lovande karriär som syslöjdsfröken.
Second hand-köpt kjol, skinnjacka från All Saints och ny väska från Alexander Wang.

Men ser inte den ut ganska mycket som den där hon var så glad över att ha fyndat på loppisen, fast svart, tänker kanske den observante. Jo. Det gör den. Men den underbara saken mötte tragiskt nog en snabb och brutal död när Rios nyuppslagda knä blodade ned det torra lädret som sög åt sig vätskan som en svamp och förvandlade den till en fläcksäck mer än den chicväska den fick vara i min ägo i ganska exakt 48 timmar.

Så jag gjorde som alla rediga kvinnor skulle gjort: Torkade tårarna och återgick till den mer kostsamma plan A. Nej. Så skulle förstås inte alls en redig kvinna gjort. Men ni förstår kanske att jag har lite svårt att dra i bromsen när det gäller väskor. Och skor. Förlåt.

0 svar

  1. Bra där, när man sörjt en stund är det bara på’t igen som gäller, snygg väska som ju fyller massa bra funktioner, bra att du ändå hann testa feelingen i och med den billigare föregångaren.

  2. Riktigt snygg jacka! Tänkte beställa en likadan så hur är den i storleken? Normal, stor liten? Ska man gå upp en str tycker du?

  3. om du fortfarande har kvar väskan så skulle det kanske vara värt att testa att få bort fläckarna med kallt vatten (varm gör att proteinerna i blödet ”sönderdelas” och blir svåra att få bort) och sadeltvål. Sadeltvål brukar gå att få tag på i alla ridsportsbutiker och det tycker man ju att det borde finnas där borta på anda sidan atlanten också. Min favorit är stübben men det kanske kan bli värre att hitta just det…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *