20130802-092005.jpg

Jag vill gärna vara en sådan där kvinna som har mina favoriter. En sådan där som hittat rätt i skönhetsvärlden och använt samma produkter i decennier. Jag är på väg dit. Men meningen är väl att man inte ska vara färdig förrän man är i 50-årsåldern nånstans. Parfym har jag. Jag har hållit mig till samma i tre år och den har liksom blivit en del av mig. Vad gäller skönhetsvård jobbar jag på saken, Laura Merciers ”Tinted moisturizer” är på god väg att etablera sig som en klassiker. Och vad det gäller mitt torra skinn har jag svårt att se att jag någonsin skulle byta ut denna: L’Occitanes ekologiska och naturliga mandelolja doftar magiskt och gör hyn babylen på ett sätt som ingen annan produkt jag testat gjort. Dyr men väldigt dryg.

0 svar

 1. Hur dyr? Nyfiken; vilken doft är ”din”? Jag letar sen ett tag efter en ny favvis men har inte riktigt hittat den..öppen för tips även om jag vet att det är en unik doft på varje hud. Passar även på; kul och inspirerande ”vardags”blogg du skriver, och jo jag tycker du på ett skönt sätt speglar din vardag, högt o lågt. Keep it up 🙂.

 2. Bra tips! Måste bara fråga – använder du bodylotion också? Eller ”bara” oljan? Och – du har säkert nämnt det men vilket märke är det gula nagellacket? Underbar färg!

  Maria

  1. Bara oljan! Minns inte vad lacket heter men det var OPI (gjorde på salong) tror jag. Butter har en 70-talsgul variant som jag testat (men inte gillat, färgen jo men inte själva lacket) också.

  1. Tycker du att den doftar starkt? Så upplever jag det inte alls. Det finns absolut en doft där, och den avtar och blandar sig fint med de naturliga dofterna. Tycker jag. Men alla har vi ju olika näsor!

 3. Har man den i ansiktet eller kroppen? Har också torr hy och funderar på att kanske köpa. Men sen slog det mig, till kropp eller nylle? Använder du Maria Åkerberg annars till ansiktet? Ett tips från mig är annars Esse. Fairtrade som är i glasförpackningar för att värna om miljön. Passar bra för torrisar

 4. Åh låter spännande men fasen vad dyr den var. Det är inte dyrt om man älskar den men när man inte vet alls så är det lite pricey…
  Mina favvoparfymer är: dagtid J’adore och för kvällsbruk Addict. Är rätt känslig, kan må illa och få huvudvärk av dofter med de där två är som ”mina”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *