Nyår i Las Vegas

Nyår i Las Vegas.

Idag för tre år sedan bilade jag och Per genom öknen från Joshua tree till Las Vegas för att fira nyår där. Vi hade bara varit ihop i några månader så det var en stor grej att åka på en sån här semester tillsammans. Vi rattade den hyrda Mustangen till ett extremt cheasy hotell med italienska ambitioner off strip. På nyårsafton käkade vi hämtsushi på rummet, och gav oss sen ut i den magiska Vegas-natten. Per hade tidernas flyt och vann en hög deg vid blackjack-borden och vi firade med att köpa sinnessjukt överdyra inträdesbiljetter till Pamela Andersons nyårsfest på Caesars palace. Där drack vi skumpa och hånglade in tolvslaget under ett fyrverkeriskådespel av den magnitud man kan förvänta sig av en stad som Vegas. Vi var så klart väldigt nykära och betedde oss därefter. Samtidigt var Per så underlig. Plötsligt lite svartsjuk av sig. Ställde väldigt mycket frågor om mig och om allt. Var liksom… nervig. Några dagar senare skulle jag få veta varför. Den femte januari, vi hade varit ihop i fem månader den dagen, friade han på en restaurang i Los Angeles. Fastän jag inte på något endaste sätt hade haft det på känn tvekade jag inte ett fragment av en sekund innan jag sa jag. Vi drack drinkar och champagne. Sedan hoppade vi in i en taxi och åkte tillbaka till vårt mögelluktande hostel och ett rum med gröna väggar och en stor, rund orange säng. Där ringde vi och smsade familjen och kompisar och berättade den glada nyheten. Dagen efter hoppade vi på ett plan och åkte vidare till Hawaii.

Jag kan inte fatta att det gått tre år. På ett sätt är minnena så otroligt tydliga. Å andra sidan har det hänt väldigt mycket sedan dess. Två vackra små barn har vi fått. Och vi bor i hus. Tillsammans.

Jag vet. Jag ägnar mig hemskt mycket åt reminiscande av minnen just nu. Vet inte varför. Kanske bara är en fas. Skönt dagdrömmeri. Iår firar vi nyår i Farsta. Inte fy skam det heller.

Nyförlovade på Hawaii.

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Moa
  Moa

  Åh så härligt! Blir alldeles varm i hjärtat! Och vilka härliga bilder. Du vet allt hur du ska liva upp min tråkiga vardag. Tack för att du finns och tack för att du delar. <3

 2. Profilbild för MondayGirl

  Åh vad underbart! 🙂

 3. Profilbild för sara
  sara

  ni är så himla gulliga <3!!!
  vill ha det ni har 🙂
  du får gärna berätta mer minnen, kul att läsa 🙂

 4. Profilbild för Mikaela
  Mikaela

  Underbart! GRATTIS och Gott Nytt År! kram

 5. Profilbild för therese
  therese

  Vilket härligt inlägg! Båda bilderna gör mig helt varm i magen, du ser så glad och lycklig ut. (vilket du gör annars också, men Las Vegas och Hawaii verkar ge bilderna en magisk glöd 🙂 )

 6. Profilbild för En annan Cissi
  En annan Cissi

  Det hör väl till att man ”reminiscar” såhär när året börjar närma sig sitt slut. Tänker på allt som hänt under året/n och summerar det underbara. Med barn lever man oftast så otroligt mycket i nuet så att tänka tillbaks emellanåt och försöka fatta hur mycket som hänt på så kort tid är otroligt. Liksom för dig gick det snabbt när jag funnit min Pär, på 4 år har vi hunnit med flera långresor, köpa 4:a inne i stan ihop, gifta oss och få barn. Jag är så otroligt tacksam för 2010, så mycket härligt har hänt. 🙂

 7. Profilbild för Helena
  Helena

  Tack för ett härligt inlägg!! Blir alldeles varm i magen av all kärlek och kan nästan känna hur det var. 🙂 Du var vansinnigt snygg i det mörka håret tycker jag! Grattis till underbar kärlek som blev din man och två fantastiska ungar! GOTT NYTT ÅR och tack för en underbar blogg!

 8. Profilbild för Anne

  Sikke en fantastisk historie!
  Jeg må bare lige spørge: Hvad gør du ved din hud? Den ser så utroligt strålende ud. Jeg vil vide din hemmelighed (hvis der er nogen)!

 9. Profilbild för Madelene
  Madelene

  Lovely! Tack för en fantastisk story, och gott nytt år!

 10. Profilbild för Kristina

  Vad snygg du är på nyårsbilden! Vad är det för klänning/topp? Tack för att du delar med dig av dina minnen. Jag tycker att din blogg är underbar!

 11. Profilbild för Malin

  Fina Cecilia, det är helt fantastiskt att få läsa om andras historier, det får mig att hoppas att även jag en dag kommer finna kärleken 🙂

  Fortsätt, det är så intressant att läsa.

  Gott nytt år! Hoppas du och familjen får en riktigt mysig afton.

  /Malin

 12. Profilbild för m47
  m47

  Gott nytt år!!

 13. Profilbild för extAnnten
  extAnnten

  Goa, fina Cecilia.
  Tack för att Du delar med dig av dina tankar.
  Du visar att det trots allt finns hopp om människorna 😉
  Minns på du, det är ju ett underbart drag, att kunna glädja sig en gång till, och så vara generös nog att dela med sig också, man tackar.
  Har alltid skattat mig lycklig över att jag ofta är ett Kinderegg när det gäller roliga upplevelser.
  Först gläds jag åt att se fram emot något. Sedan gläds jag medan det sker. Och så – glädjen över minnena.
  Önskar Dig och Familjen ett fantastiskt 2011 !

 14. Profilbild för Malin
  Malin

  Hur gick det med den där ”skicka in din pinsamma historia och så lottar jag ut en väska”? Har jag missat vinnaren? Kom på det nu när jag såg Vegas-historien och tänkte på min egen 😀

  Gott Nytt År! Hoppas att ni får en fantastisk kväll!

 15. Profilbild för Karin - AlicesMamma

  Nu kommer en sån där smörig kommentar… 😉 Nä, inte alls för jag menar vartenda ord! För det första så tycker jag att det är solklart varför Per föll som en fura för dig och visste att han ville ha dig som fru som fort. Du verkar vara en av de skönaste tjejerna på jorden! Rolig, avslappnad och dessutom snygg!

  Sen måste jag ge dig lite positiv feedback på dina nya brallor, jag respekterar att du inte är där du var innan Rio flyttade in i din kropp, men du har en GRYM kropp ändå – så kort tid efter förlossningen. Sen fattar jag att konsistensen kanske inte är densamma men du måste vara på god väg iaf.

  Gott Nytt År fina DU!!!

 16. Profilbild för Viktoria-Pinkpastry

  Härligt med fina minnen

 17. Profilbild för Ida
  Ida

  Du verkar vara en så otroligt jordnära och genuint vänlig person! Är alltid kul att komma in här! Kram!

 18. Profilbild för sofia

  åh vilket underbart inlägg!!!

 19. Profilbild för Mia
  Mia

  Fantastiska minnen och bilder!!
  Gott Nytt År!!

 20. Profilbild för Jennica

  Underbart! Så fantastiskt att få göra en sådan resa, bli friad till, gifta sig, skaffa barn och hus inom loppet av tre år! Så underbart att få göra det medan man hela tiden är så nyförälskad som man ju är de första åren! Jag önskar er all lycka, du verkar vara en himla gullig tjej.

  Och jag tycker att den sista bilden på er två är så himla fin!

 21. Profilbild för Sofia
  Sofia

  Gullit!! Men mögelluktande hostel? Är inte han tv-producent? Känns som du borde ha fått the five star treatment.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *