37490148om_14_f44584703se_14_f

Hittade idag till en av mina absoluta favoritshoppingställen, designer-nätoutleten Yoox.coms barnavdelning. Här kan du, om du vill, lägga fortfarande svinmycket pengar på barnkläder, fastän halva priset (minst) redan är borttaget. Men du kan med lite letande och tur också faktiskt springa på riktigt fina och unika plagg på fyndnivå – till allt mellan bebisar och tonåringar.

0 svar

  1. Det här berör förvisso inte barnkläder, men jag tar det ändå. Jag gillar din stil och känner att det kan vara värt att slänga iväg en fråga och hoppas att du hinner besvara den 🙂 jag är på jakt efter något att ha på mig i vår när jag efter tre år tillbaka i skolbänken äntligen tar min examen. Jag är en jeans och t-shirt tjej, småbarnsmamma och klär inte upp mig särskilt ofta alls, därför känner jag mig lite vilsen just nu. Jag gillar klänning, så länge den inte är för kort (stortrivs i bohemiska långklänningar t.ex.), men vill liksom ha något som känns avslappnat, coolt men ändå uppklätt. Så kanske klänning inte är enda alternativet? Dessutom vill jag gärna ha något som går att använda fler ggr, så att det/den inte bara blir hängandes i garderoben. Om du har tips tar jag emot dessa med stor glädje och tacksamhet! 🙂

    1. Kanske en mönstrad, vid härlig bralla? Antingen i bomull eller i något sidenliknande material? Med ett linne, sandaler och kavaj till (om det är vardagsplagg du tänker på?) – superbekvämt och samtidigt tres chic så att säga!

    2. Jag är oxå en jeans & tröja- tjej. Till min examen för precis 8 år sedan köpte jag en svart välsittande kvinnlig kostym. Jag ville inte ha folkdräkt eller en gammal sjuksköterskeuniform från 1800-talet. Jag ville vara den moderna akademiker som jag faktiskt är. Bar en figursydd kritvit skjorta under. Svarta stövletter, fin manikyr och välsminkad. Kände mig uppklädd, högtidlig och very fashion av typen en ung cool diane keaton. Använder kostymen fortfarande både som set eller byxan eller kavajen för sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *