karinbastin.001

B90A4410

Snabba ryck blev det idag – vilket är ganska långt ifrån min specialitet just nu när jag är a) gravid b) extremt jävla skitvarm (nog för att 35 graders värme kanske är lite för mycket för de flesta, men för en gravid människa? Fullkomligt olidligt kan jag meddela) – när vi plötsligt på bara några timmar fick sno ihop en plåtning med Blankens miljövänliga ekoboot ”The Gemma” i centrum. Tur då att man har väldigt snygga kompisar som Karin som kan rycka in och vara modell.

0 svar

  1. Hej!
    Bootsen är hur snygga som helst!!!!! Kollade din webbshop men de finns inte där, när och var kan man köpa dem?????? VILL HA!!!!

    1. Åh! Jag är lika sugen som du – så FORT de levereras från fabriken vilket borde bli inom någon vecka så släpps de på blankens.com samt hos våra återförsäljare.

  2. Åh herrejisses vad varmt!! Här sovs med öppen balkongdörr i sovrummet trots typ 4 grader ute, det är hett att baka bebis!

    Bootsen är FANTASTISKA! Hade ett bryt igår och fällde några fåniga tårar då jag inte längre kommer i mina (gravid-vader som i vanliga fall är för smala men nu är i klass med Frank Anderssons…) men dessa med dragkedja löser ju biffen!
    Galet snygga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *