B90A5227

Ser ni hur skjortan spänner över magen på ett nästan GW-iskt vis? Den här korvkänslan eskalerar  i ett vansinnigt tempo just nu. Å andra sidan är ju det något alldeles förfärligt positivt – hade den inte gjort det hade jag oroat mig och säkert gråtit floder. Nu är jag mest vaggig men glad.

Ananrs då? Det mest underbaras just nu? Det har varit höst här ett par dagar. Nästan riktig höst faktiskt. Bara lite över tio grader på kvällarna, stormande vindare som sliter med sig stora grenar från palmerna och lämnar dem i trädgården. Kofta på och boots (kanske inte för att det är livsnödvändigt, utan för att man kan!). krispig luft och regn som smattrar mot taket och rutorna lite då och då. Men mot slutet av veckan ska det bli 30 grader varmt igen, och allt det härligt höstiga är över. Typiskt. Men kul för min kompis Lovisa som snart kommer hit från Sverige och hälsar på.

Idag anpassade jag hur som helst kläder efter klimat och årstid: rutig skjorta, Blankens The Gemma, gamla favoritjeans från Mih och runda metallbågar från Boomerang/Synsam. Väskan som jag snart tänker visa lite mer bilder kommer också från Blankens och är en bucket bag i mocka som har precis allt vad en snygg och bra vardagsväska behöver. Och halsbandet! Det har min kompis Lotta tagit fram. Kolla in Loumajewelry på instagram – fantastiskt fina smycken!

*OOTD= Outfit of the Day eller Offer of The day – tidstypisk hashtag inte minst bland tonåringar så här i detta 20:e århundrande. 

0 svar

  1. Jag undrade också vad det betydde, haha! Alltid sist när det gäller att haja de däringa internetförkortningarna, jag trodde länge tex att ftw var ett felskrivet wtf, haha!
    Hur som helst dör jag lite varje gång jag ser de där bootsen för att de är så sinnessjukt snygga och jag absolut inte kan motivera ett köp eftersom jag inte behöver dem. Wtf!

  2. Hej Cecilia! Jag har läst din blogg under en tid och jobbar idag med en kampanj som heter Vit jul. Den syftar till att barn och unga ska få fira med trygga och närvarande vuxna. I detta fall menar man en nykter jul. Jag skulle tycka att du vore en förträfflig ambassadör för detta. Vad tror du om det? Har du en mejladress som jag kan skicka mer information till? Kram Lisa

    1. Våra återförsäljare kommer att ha dem i slutet av veckan (och de brukar kunna skicka om det är så att du inte bor nära någon butik!) – annars får vi in nya på nätet inom kort. Har tyvärr inte exakt datum än, men det ska inte behöva dröja länge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *