IMG_2075.JPG

IMG_2071.JPGVäderleksrapport? Jodå. Det fortsätter storma, regna och bara peta sig bara några grader över 10 på termometern. Det känns som att jag för första gången sedan i juni inte är svinvarm och det är så skööööööönt. Magrapport? Alltså  – är det en elefantunge jag har där inne? Den senaste veckan har magen växt på ett nästan ohanterligt sätt. Inte en T-shirt jag har någor runt den, utan jag går omkring som en annan truckchaffis med byxor nerhasade över rumpan och tjusig liten glipa fram mellan dragkedjan och tröjan. Vet ärligt talat inte hur detta ska sluta. Med något stort som till slut kommer ut, hoppas jag – alternativt att magen typ sprängs, vilket jag hoppas mindre på.

Det bästa, bästa är förstås att jag äntligen kan få använda mina ”The Gemma” ordentligt.  Jag har dem till allt: jeans, klänning med strumpbyxor och skinnjacka över, till tighta mysbrallor och stickad tröja. Det är fanimej en fin känsla att knata runt i sina alldeles egna favoritskor.

0 svar

  1. Jag fattar inte varför du går runt i för små och illasittande kläder när det finns kläder för gravida kvinnor.
    Däremot förstår jag om du inte vill lägga ut en massa pengar på nya kläder, men ett par mammabyxor och en eller ett par skjortor från H&M Mama kan du väl ha råd med.

    1. Haha vilken sur kommentar. Man gör väl som man känner? Det finaste som finns tycker jag personligen är att ha sina egna kläder när man är gravid, inte HMs blusar. Mer oversizetröjor, tighta lite längre tishor så magen syns, stora stickade tröjor (som hon uppenbarligen har) osv. Tror nog att C köper om det behövs, kanske var det en metafor för exakt hur stor magen är och hur redo för bebis hon är?

  2. Å jag älskar tröjan, den perfekta grå! Ja, det fattar man ju, att det måste vara en fantastiskt fin känsla-och den är du fanimej väl värd, så himlans snyggt alltihop, det har du gjort attans bra! Inga rip-off heller, som man ser ganska ofta här & var, skinnet ser dessutom ut att vara..underbart.

  3. Ja det kan ju va skönt med lite kallare när du är stor å rund. Känner att jag romantiserar det där med stor mage o glipa under tröjan nu när jag är igenom två barn, mitt i det tyckte jag nog det var rätt bökigt. Du skriver gulligt om det hur som, önskar dig allt gott med denna mage!

  4. Åh, Gemma är så fina..! Dessvärre är inte mina ben/vader kompatibla med dom, de satt inte så ”ledigt” på mig 🙁 Men ni som kan ha dom, grattis, de är ett fantastiskt hantverk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *