IMG_9742 IMG_9741 IMG_9743

Här satt vi inlindade i filtar härom dagen, jag och Johanna. Den kallaste LA-morgonen i mannaminne var det, när vi spelade in veckans avsnitt av Blankens Swanberg. ”Fight club i Vasastan” är en djupdykning i den där förlossningen som utspelade sig för ett par veckor sedan, med en hel del TMI, om varför jag ville föda utan bedövning om namnvalet och om… ja, allt sådant där man gärna ältar när man precis fått barn helt enkelt. Men inte bara det förstås! Vi pratar också om förändringar vi vill göra inför det nya året, och så planerar vi en ny slags slagsmålsklubb för kvinnor med utammade brön. Lyssna gärna på Itunes eller på Libsyn!

0 svar

  1. Aj där fick min sons namn en känga av Per, Ja Per är ju inte så snyggt bamn heller. Hehe. Bra podd som vanligt. X

  2. Snälla, kan ni inte lägga upp er på podkicker? Podbay går inte att spola på, den stängs alltid av och när man ska gå in och spola fram tills där man var tar den bara ngn minut i taget. Har Android . . Snälla?

  3. Lika bra som vanligt! Kanske bör tilläggas en liten varning för den känsliga..att lyssna på avsnittet och käka en korv lunch är inte att rekommenderas…;)

  4. Så härligt att höra om din förlossning. Befriande, peppande och inspirerande för en som ska föda om några veckor. Tack!

  5. KUL att höra någon som resonerar kring förlossningar precis som en själv:-) Nu var det länge sedan jag födde, min yngsta har just fyllt 17 och så har jag en 19-åring och en på snart 22. Men förlossningarna minns jag som i en alldeles egen tidsbubbla! På min tid fanns ABC-enheten på Södersjukhuset kvar och det var ett underbart ställe att få välkomna sina ungar. Liksom du hade jag en rätt trist första förlossning (utomlands med rutiner som kändes mossiga) så jag kände starkt för att ta saken i egna händer, jag klarade bevisligen av det hela även under trista förhållanden;-)

    Keep it up!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *