IMG_0678.JPG

 

IMG_0684.JPG

IMG_0705.JPGHar spenderat dagen i Hermosa beach och fotat vårens skor, när jag körde därifrån kände jag mig ovanligt lycklig och rik – lyckligt lottad som får spendera en helt vanlig torsdag på jobbet i den här miljön.

En helt annan sak som också gör mig glad: De sitter så tight i midjan att jag nästan får köttsår, men skitsamma, herregud vad härligt det är att ha på sig sina gamla favoritjeans igen. Och favorittröja. Ni vet vid det här laget att precis just detta är det absolut snyggaste och skönaste jag vet, det som är mest jag; slitna jeans och stickad tröja  – denna kommer från Acne – Blankens ”The Theresa” på armen och en knytsko som kommer tidig vår –  ”The Emma” – på fötterna.

0 svar

 1. Tänk att det kunde bli så bra i LA med tanke på hur du beskrev själva flytten och det första halvåret därborta.
  Företagsam dessutom, med skor och väskkollektioner och en växande familj! Blir sugen på en liknande upplevelse.
  Trevlig helg från Göteborg.

 2. Du är så snygg i håret, bara älskar din frissa…gör du något särskilt, plattar med mer eller har du turen att vakna upp så? 🙂 kramar

  1. Haha, jag ser ut som ett marsvin när jag vaknar på morgonen. Hår all over the place så att säga. Så nej. Men jag är å andra sidan sjukt lat när det gäller hårfix. Jag duschar och sen när håret är blött blåser jag det, jobbar det bakåt med en rund hårborste. Det är väl det jag gör ungefär.

 3. Och solglasögonen är från…..? Haha dör varje gång du har på dig dom så snälla nämn det bara 1 gång så blir jag nöjd. (OBS har googlat osv men finner ej svaret på min livs fråga)

 4. Din blogg är en riktigt må-bra-blogg, blir så inspirerad varje gång jag tittar in här. Tror det är blandningen av härligt och ibland lite mindre härligt som jag gillar, dvs inte så ”allt är perfekt-jämt” stuket som en del bloggar kör med. Gillar speciellt mattipsen! Tumme upp för det!

 5. har läst och hört att det nuförtiden är helt ute och omodernt
  med slitna hålförsedda jeans, vad vet du om detta ? kul
  att det nu är fler än vi, som kallar dig för ditt ”riktiga” smeknamn – Ci..fniss..
  +12 vid Venice Beach, bara någon enstaka ute och joggar/promenerar.

 6. Hörrudu Cecilia! Jag både älskar bloggen och din och Johannas podd – hurra för dom! Men en sak gör mig ledsen är att du, t ex när ni pratade om din förlossning, ofta ber om ursäkt och försvarar/förklarar dina tankar/åsikter och upplevelser tusen gånger. Jag har inte barn själv och har förstått att det finns miljoner människor som tycker och tänker om förlossningar och barnuppfostran och tycker man annorlunda är det FEL! Trist som FAN tycker jag. Men VAR MER GW-han skulle aldrig be om ursäkt! Det räcker väl med en: ”jag tycker och känner så här, alla behöver inte göra det.” Eller ”Det är min upplevelse men det betyder inte att jag inte respekterar andras.”.

  Det känns så jävla tråkigt att du i typ 5 minuter behöver försvara/förklara dig. Du ska inte behöva det! Jag mådde nästan dåligt å dina vägnar närjag lyssnade! Vissa människor borde sluta ta allting så personligt och tro att alla åsikter som inte passar in på deras liv är ett personligt påhopp.

  Kram

 7. Åh när släpps dessa underbara skor ”the Emma”? nu när våren kommit till Sthlm vill en ju bara kasta ut alla vinterkängor och fylla på med nya fina vårskor. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *