När morgonen sen avslutas med att man får stå och kramas med de här härliga männen är de sista resterna av trötthet från kvällen innan bortblåsta.

20110617-093719.jpg

0 svar

  1. 1. FAN va snygg du är kvinna.(ursäkta språket)
    2. Min man brukar skicka älsta dotterna i pjamas & oborstat hår till dagis. Härligt att se att han inte är den enda mannen som inte kan fåtillde när de gäller barnens kläder. Jag har tom. skrivit små rosa lappar och satt i garderoben på hyllorna ”tröjor” ”byxor” osv. ÄNDÅ lyckas han få på henne pjamas!!!???
    Tack för bra läsning!
    KRAM Mathilda

  2. jag har en liten fråga som jag inte vet om du kan svara på, men tänkte jag skulle ställa den ändå. I senaste numret av mama finns det en cheap monday t-shirt med trycket ”big bang!” på, det står att den finns för både barn och vuxna och jag blev helt tokig i den här tröjan och har googlat som en tok för att försöka hitta den, men utan lycka. har du någon koll på var man kan hitta den, eller eventuellt möjlighet att ta reda på var den finns (om den nu finns i butik, kan ju hända att den inte kommit ut än)? jag kommer inte att sluta leta förrän jag hittat den 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *