Jag känner mig alltid fräsch – lite snygg liksom – när jag har fixade naglar. Inte extensions och sånt, det orkar jag inte med, utan bara vanligt manikyrerade. I någon fabby färg som sitter där den ska och inte runnit iväg någonstans eller kladdat utanför. Om det så är mysbyxdag hemma Farsta, känns det alltid lite härligare om naglarna är fina. Det är kanske löjligt, men vi har säkert alla våra små grejer som gör att vi känner oss fina (vilka är era?). Så. Manikyr. Det är min vardagslyx. Hinner knappast gå varje vecka direkt, men någon gång och då. Stammisstället är Nails center på Renstiernas gata här i Stockholm. 185 pix, och bra blir det också! Illorange blev det idag.
Nu. I taxi på väg till stan för dinner and drinks med syster och kompis.

20110713-190637.jpg

0 svar

 1. Vet du om det finns nåt bra ställe i Göteborg som har ett humant pris? Har länge velat gå och göra manikyr men vet inte vart jag ska gå?

 2. Åh! Jag går också igång på målade naglar. Man känner sig så fin! Just nu sitter jag med nymålade illrosa finger- och tånaglar. Tånaglarna är ju roligast att måla eftersom det ju sitter kvar så länge sen =)

 3. När du nu visar oss dina fina vigselringar så kan du väl berätta mer om dem och ge oss ogifta lite tips i ämnet. Gillar fö din blogg mycket!

 4. Hej!

  Ser att du har 4 (stämmer det?) ringar. Jag har två men vill ha flera så kan du inte visa en bättre bild på dina? Så man ser dem tillsammans? Ser ut att vara så snyggt men för suddig bild…

  Älskar fö din blogg!!

 5. Håller med!! Fina naglar is the shit – ger guldkant på varenda bajsblöja.

  Jag har börjat fixa tånaglarna också, sisådär var tredje vecka ungefär. Det får maken pynta. Nåt ska man ju ha för att man är den som burit, pressat fram och svettats bort en massa gravidkilo – right? =)

 6. Fint!

  Du vet säkert redan, men när man klickar på din bild på mama.nu så hamnar man på ett gammalt inlägg från innan din frankrike-resa. Någon bugg från att mama uppdaterade sitt utseende?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *