Jag vet inte varför men det verkar faktiskt som att jag är ovanligt bra på att springa på, eller så att säga SE shoppingmöjligheter. Idag var vi på ett litet hembageri här på Österlenska vischan, där sålde någon begåvad hemstickare underbara barnkoftor och ett och annat stiligt plagg i vuxenstorlek. En handstickad grå ulltröja var så snygg att det tjongade till lite i hjärttrakten när jag såg den, och hade jag bara haft kontanter på mig hade jag nog slagit till direkt. Bara för att jag inte gjorde eller kunde det får jag för mig att det här kommer bli ett sånt där klädminne, en kläddröm som jag kommer fantisera om och beskriva som ”perfekt” och aldrig riktigt kommer kunna släppa. Typiskt.

20110722-161118.jpg

0 svar

 1. om du nu verkligen, verkligen vill ha den… minns du var den fanns? jag bor i ystad och senast i helgen var jag ute med min kille o cyklade på österlen. har dessutom kollegor i hela österlen som säkert är behjälpliga om det ligger nära. kan inte lova något som du säkert förstår, men värt att undersöka i alla fall..

 2. Skulle sticka en åt dig om jag kunde 😉

  Förresten, vart kan man köpa Petit Bateau kläder för vuxna. Älska den randiga klänningen du hade i juni nummer av MAMA?

  kramar

 3. tack för mat-tips i Eskilstuna!!!
  Testade chop chop här om dagen o blev inte besviken. skönt att slippa den flottiga pommes/hamburgare-känslan i magen när vi for vidare sen. 🙂

 4. Men åååååååååååååååh, va fin! Den här vill ju jag oxå ha =)
  Jag säger som Therese nedan: Vad hette bageriet?
  Jag har även funderat på att sticka mig en tröja men då jag bara kan sticka räta och inte aviga tor jag att det skulle sluta i katastrof. Nej jag får nog betala en peng och se glad ut, det kan det vara värt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *