Sitter och kollar igenom modebilder inför den kommande säsongen. Det är så lätt att drömma sig iväg. Mot ljumma vindar, ljusa kvällar, rosévin på någon uteservering. Och jag gillar verkligen den där sofistikerade lyx-70-talslooken med vida byxben, knytblusar, stora accessoarer och långa, vågiga hårsvall som var och varenda designer och märke inspirerats av till vårens och sommarens kollektioner. Louis Vuittons 70-talsriviera-känsla på accessoarerna får mig att drömma om en weekend på tu man hand med Per på något tjusigt Medelhavshotell. Men så tittar man upp från datorn och ser de meterhöga snödrivorna utanför huset och kommer på att varken bikini eller kärlekssemester med maken är direkt vad som ligger i pajpen den här veckan.

Hur som helst. En sån där damigt Hermès-igt elegant motivscarf som de som finns bland Marc Jacobs alster för Louis Vuitton den här säsongen ska jag bara ha i någon gång.

0 svar

  1. ÄLSKAR 70-tal!!! har man tjockt, rött/oranget hår med självfall fullkomligt älskar man denna tid!! Man klär i hela jädra decenniet! När jag var liten brukade jag önska att jag var född så jag skulle varit ung då istället. Men roligt att trender går igen! haha skönt självgod kommentar detta blev men alltså jag fullkomligt älskar 70-talsstilen. kram och tack för inspiration!

  2. Du är så bra på att måla upp bilder Cecilia. Även jag drömde mig bort en stund tills jag kom på att jag sitter hemma med en febrig liten unge och utanför är det snö och minusgrader. 🙂

    ps: Det heter pipen och inte ”pajpen”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *