Det hände något märkligt igår. Jag glömde blogga. Första gången gissar jag, sedan jag började för… sex år sedan typ. Det har ju hänt att jag medvetet låtit bli ibland förstås. Men att glömma? Fast på något vis är det väl ett bra tecken?

Igår åkte jag och brudarna bil till min syster i Karlstad, och när vi kom fram var det så mycket kusiner, studsmattor, tacos, prat, Idol, trehjulingar, leksaker och annat tidskonsumerande av bästa sort att tröttheten sen plötsligt bara – tjong – klippte till mig över nacken. Sen sov jag en värdelös och ryckig sömn innan jag vaknade alldeles för tidigt. Tröttare än jag kanske varit någon gång förut i livet. Men. Nu: lyxen av att få sitta och läsa tidning på ett tåg. Ifred. Ostörd. Om tre timmar är jag framme i Göteborg. Där ska jag träffa min man och vi ska gå och äta lunch. Shoppa lite. Hångla. Fick just ett sms från Bromma flygplats: ”Nu flyger jag till dig. Älskar. Längtar. Saknar”. Dito darling.

20111008-095710.jpg

0 svar

  1. Åh vad underbart! Det är sånt som jag tänker att vi ska försöka ta tid till sen när vi har barn också. För att inte tappa bort varandra i kaoset. Önskar er en underbar dag i vackra Göteborg!

  2. Hallå! Själv var jag också på stan i Götet idag, men inte sprang man på dig inte. Dock sprang jag på mina drömstövlar, ett par sådana där skinnstövlar som jag verkligen har letat efter. Jag sket i att kolla om de var ekologiska och priset, det spelade ingen roll just då – det var ju Stövlarna med stort S. Gissa om jag blev glatt överraskad när det visade sig vara Kavat-stövlar som du hade varit med och tagit fram, ekologiskt skinn och allt! Gud så fina de är!

  3. Med risk för att låta sådär new age-flummig är det den kommande fullmånen som pajar sömnen. Jag är övertygad. Märker det till och med på min son, även om min övriga omgivning tycker att jag är knäpp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *