– Lycka till på buggkursen sen då älskling, sa han och garvade lite åt sitt eget skämt innan han pussade mig och gick hemifrån i morse.
Fan. Jag som just dragit igång projekt Man-MÅSTE-ju-inte-ha-jeans-JÄMT-klänning?-kjol?-hört-talas-om-det?

Ungefär som den där gången när jag köpt ett par nya tighta (okej, skittighta) brallor från Diane von Furstenberg, och han undrade hur det gick med träningen inför femmilen.
Asch. Det är han som inte fattar.

20111205-134104.jpg

0 svar

 1. Hej!
  En fråga (inte om den fina klänningen): Vad tycker du om Dubai som resmål med barn? Hade det funkat att ha med kottarna där tycker du? Det är ju lite kortare resa och mindre tidsskillnad än t.ex. Thailand tänker jag.
  /Sanna

 2. Hej Cecilia! Jag hoppas att du inte tar åt dig av alla ”muppkommentarer” i de senare inläggen! Att en sådan simpel grej som en utklädnad kunde uppröra folk så är ju skrattretande.
  Du är i alla fall en utav mina förebilder och har varit det länge med dina sunda värderingar och härliga livsstil så keep up the good work!
  MVH Anna

 3. HeJ!

  Jag ar ocksa en jeansbarande mamma. Latt o enkelt att kombinera med allt! MEN, jag har kjol pa fredagar, alla fredagar, utan undantag. Det har liksom blivit min grej att ha det Det ar allt for fa kvinnor som hajar att det ar snyggt o kvinnligt att bara kjol. En dag i veckan bara.

  Joella

 4. Hej Cecilia!

  Hur ar prislaget i Dubai jamfort med Sverige?
  Om jag gar in pa Sephora i Dubai Mall, ar det lagre priser eller kan jag lika garna handla hemma pa Kick’s?

  Lisa, som snart njuter av sol o sand

 5. Haha! Fattar det dubbla budskapet (för det finns väl ett sådant?). Kan känna igen mig i det där; min sambo kommenterade påpassligt min nyinköpta mössa med ”sån tantmössa hade morsan förr”. Hrm kanske därför den ligger och värmer hatthyllan och inte mitt huvud i den kalla vinden just nu. De kan vara ena riktiga glädjedödare männen med sina spontana och ogenomtänkta kommentarer om sådant som de egentligen inte har en susning om.

 6. Hej super människan Cecilia!

  Oj oj vilken uppståndelse över ditt val av presenter till dina fina döttrar, det var väl kläder du köpte? Inga vapen…..

  You go girl!!

  Nu till en fråga, som jag hoppas hoppas du kan svara på!!

  Jag ska till STHLM i helgen, har typ aldrig varit där innan… Jag vet, lite pinsamt. Men men, vi ska till Wallmans och lite, vet knappt vad det är. Är det okej att ha jeans och kavaj?? Eller vad fasen har man på sig?

  Snälla HJÄLP!!! Helt lost är jag.
  Tänkte Svarta jeans, svart, lite kortare kavaj med något löst under, och några klacka skor…

 7. Småstadstjejen: Jag har faktiskt aldrig varit på Wallmans, men jag tror absolut att din planerde klädsel kommer att funka finfint! Ha så kul!

 8. Din kjol va jättefin men jag skrattade gott åt de ”fyndiga” kommentarerna ändå. 😀
  Och det är bättre med ärliga kommentarer än de som min sambo ger mig: Jo men det va väl fint (med något höjda ögonbryn). Jag fattar ju att människan inte alls tycker det är fint. Rädd?
  De är för roliga de där karlarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *