Okej. Nytt år. Nytt liv. Eller?
Ni kanske undrar hur det gått med projekt Två barn och toppform?
Jo då, tackar som frågar, det har faktiskt gått jäkligt bra, och jag som alltid varit träningsskygg och haft extremt lätt att snabbt som attan prioritera… allt före träning, är gräsligt stolt över mig själv. Jag har tränat i stort sett varannan dag sedan jag hookade upp med Cai, (som skräddarsytt supereffektiva program som jag kör hemma på mattan när kottarna lagt sig, eller på gymmet) ibland kanske bara en kvart om jag inte haft mer tid, men det är okej – allt är bättre än innan.
Och det fantastiska är; resultaten! Muskler! Jag har massor av muskler på armarna och magen. Värken i rygg och nacke – borta, och jag tycker faktiskt också att jag är på bättre humör. Och så känner jag mig snyggare. Kläder sitter bättre, jag har tighta klänningar igen när jag vill.
Men. Nu kommer man ju till den svåra biten; att inte ge upp. Att inte nöja sig. Att fortsätta så här. Bli ännu starkare. Att göra träningen till något självklart, så att det liksom sitter i ryggmärgen.

Mina nya armar är nog bästa moroten. I fucking love them!

20120101-204303.jpg

0 svar

  1. Grymt snygga armar!!! När du kör hemma, kör du bara styrka eller kör du också någon kondistion typ sticker ut och springer någon halvtimma först?

    Jag springer på löpband och kör styrka på gym men hitills max 2 ggr i veckan. Funderar på att köra ett program hemma också för att få upp antalet tillfällen.

  2. Kan du inte beskriva lite av vad du gör för övningar hemma? Har, liksom du, svårt att få ihop tid till att ta mig till gymmet, men skulle verkligen behöva stärka mag- och ryggpartiet. Sjukt snygga armar, förresten!

  3. Shit vad snyggt! Tack för motivationen! Nu j-ar ska jag också sätta igång! 🙂 Fortsätt gärna skriva om din träning och motivera oss slöfockar!

  4. Jag sitter precis som flera andra av er i den sitsen att det är svårt att ta sig till gymmet och skulle också vilja ha tips på hemma övningar.

  5. Grymt bra jobbat!!! Har också börjat träna för att få ner de sista mammakilona och få bort värken i ryggen och nacken (pga diskbråck). Härligt att få motivation som detta inlägg!!

  6. Oh la la!! Snyggt jobbat. Jag är också barnsligt förtjust i korta snabba pass och gärna hemma. Nu har jag dock precis påbörjat ’muskelbyggarmånad’ och börjat på nytt gym. Såg att några ville ha tips på hemmaövningar, titta in hos mig vetja! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *