Lika skönt som att stanna i sängen hela dagen

Sitter och väntar utanför danssalen där Bonnie är och dansar. Känner mig som en soccer mom och tänker på hur oerhört förvånad min danska kollega på radion så ut förut när jag avslöjade att jag ”skriver en del om mode”. Han liksom synade mig uppifrån och ner och tänkte säkert ”Mycket ska man höra”, eller nåt, fast på danska.
Jag är så väldigt glad att jag inte jobbar som säljare eller på bank eller nåt, för jag är en sådan känslomänniska när det gäller kläder och skulle nog inte palla att klä mig enligt en massa koder och regler. Och en sån där kall, snöig, vintrig, trött dag som idag, får man ofta känslan att man helst inte vill kliva ur pyjamasen över huvudtaget.
Lösningen är att länsa garderoben på allt mjukt, fluffigt, otight, varmt, mulligt och bulligt – och sedan kombinera hela skiten.
Ja. Det blir lite after ski-känsla, men gud vad varmt och mysigt jag har det här på min lilla bänk. Kanske inte super fashion direkt, men lite sportigt snyggt på något vis ändå kan jag tycka.
Skorna är Kavats helt sjukt schyssta känga Camilla.

20120124-151157.jpg


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Carro
  Carro

  Det vankas melodifestival! Tips på outfits i sann glamour-snyggfest-anda?!

  /Caroline

 2. Profilbild för Hanne Elise
  Hanne Elise

  Så enig! Visse dager er det bare de aller mest komfortable klærne som funker! Har sånne dager hyppig i den kalde årstiden. Godt vi er flere som ikke alltid er villig til å kompromisse på komforten. Alle typer motetips mottas med takk, btw.

 3. Profilbild för Loppan
  Loppan

  Hej, återigen tack för en skön blogg
  – svarar på din förra fråga, det här vill jag att du skriver om:

  Vår/sommar 2012
  1. Vad gäller; skor och handväskor? Wedges? Platå? Flats?
  2. Kläder – Om man ska satsa på några få kläder, vad köpa?
  3. Snyggaste militärjackan till våren, var hittar jag den? Helst inga dragskomidjor…..

  ps 1 – går sådär med klänningarna va? Är också en jeanstjej med ambitionen att ha klänning. Nu har jag köpt upp mig på några reastövlar/stövletter (Acne & Carin Wester) så nu fanken ska klänningarna på….

  ps 2 – vad har du för glasögon – ge oss en bildkavalkad snälla…

 4. Profilbild för Loppan
  Loppan

  ps tack för de fina tipsen i förra inlägget vill jag också säga!! Mer sånt! Och allt annat. Det är roligt vad du än skriver om, för du är så en duktig (och rolig) skribent!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *