Jag har fått flera frågor om hur vi bor här i Miami. Vi har hyrt en lägenhet av en privat uthyrare, så har vi bott många gånger när vi varit utomlands. Dels för att det är mysigt och man snabbt känner sig mer som en local. Det är kul att gå och handla i mataffären och stoppa kylen full av kul amerikansk mat och underbara råvaror (man behöver inte ens kontrollklämma avokadon!), dels också förstås av ekonomiska skäl. Man kan vara borta längre när man har eget boende i stället för att kvarta på hotell. Vi bor längst ner på South beach. Vi valde mellan att hyra ett mindre hus i någon mindre stad eller förort i Miami-krokarna, eller lägenhet här mitt i smeten. Det blev lägenheten eftersom det gör oss mindre bilberoende, här har man allt från hav, till stränder, lekparker och pooler på promenadavstånd. Lägenheten hittade vi genom Home away, men vi har hyrt genom andra förmedlare förut också, och det brukar aldrig vara några större problem eller konstigheter. Bara att kolla runt på nätet för er som funderar på att hyra utomlands alltså!

0 svar

  1. Ok, för min del är du perfekt klädd. Har du lust att namedroppa gator där ni har testat roliga lekplatser så skulle jag bli jätteglad! Åker till Miami snart med bl a en 3-åring. Dessutom heaven sent att du nämner Home away då vi planerar en något längre LA vistelse nästa år.

  2. För min del är du perfekt klädd. Skulle bli grymt glad om du vill nämna gator där ni har hittat roliga lekplatser. Vi åker till Miami om några mån med bl a en 3-åring. Tipset om Home away är dessutom heaven sent då vi planerar en längre LA vistelse nästa år. Tack snälla!

  3. Men å så snyggt! Bra tips. Vi har bara bott på hotell utomlands men med en liten en så är det ju väldigt mycket bättre med lghsboende.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *