20140618-174126-63686657.jpg

20140618-174127-63687553.jpg

Först och främst: tack för support och tips i insomniafrågan. Känns fint att höra från några som vet vad jag snackar om. Per zzzZzzzZzZz-over hela nätterna och även om han försöker förstå tror jag inte han kan fatta exakt hur vidrigt och svårt det är att hålla ihop allt – LIVET- när man inte får knoppa ordentligt.

Sitter på tåget på väg hem från Örebro och Kumla där jag först varit på styrelsemöte med Kavat och sedan träffat BLANKENS designer och produktansvariga Emma Lindström och pratat kommande skosläpp och höstplaner.

Men först: det här med att sitta i en styrelse är verkligen otroligt utvecklande och intressant. Att få se ett företag från insidan på det här viset, och vara med och påverka utsidan – jag lär mig mycket, och imponeras av vår samlade erfarenhet som gemensamt bildar en svårslagen kunskapsbank. Blir dock en smula yr när vi går igenom siffror, diagram, ackumulerad balansräkning och sådant – kan man vara ekonomidyslektisk? Stora penseldrag, mjuka värden och känslor – det där fattar jag, men när det gäller ekonomiska prognoser blir det liksom alldeles stelt inne i huvudet. Tur att inte just det är mitt huvudsakliga ansvarsområde i styrelsen.

Jag fick också tillfälle att prova BLANKENS nästa sandal som släpps så fort vi får leverans från fabriken. Åh vad jag har drömt om en sådan här! En flippflopp gjord i ekologiskt spilläder – alltså rester från annan produktion (helt fantastiskt ur ett resursbesparingsperspektiv!) – så sjukt snyggt i det enkla. Till jeans och stickad tröja hela sommaren, och som inomhustoffel sen när det inte är sandalväder längre. Kan inte bärga mig tills vi kan börja sälja den!

0 svar

  1. Du gör så snygga skor! Jag vill ha allihopa, men helst prova dem innan eftersom jag har lite besvärliga fötter (läs gått för mycket i obekväma skor). Jag bor i Örebro och undrar om det möjligtvis är så att de kommer att finnas på Kavat-affären i Kumla?

    Och du, strunta i siffrorna. Det finns så många andra som kan sådant. Stora penseldrag, mjuka värden och känslor är det mycket färre människor som är bra på. Heja Kavat som fattat att det är viktigt med den kompetensen i styrelsen!

  2. Otroligt snygga sandaler! Ett par sådana vill jag definitivt ha! Jag hade velat ha ett par av dina The Palma, men de är ju tyvärr slutsålda. Kommer de in snart igen? Innan sommaren är över, menar jag?

  3. Har precis fått hem ett par svarta isabell och är så sjukt nöjd över köpet. De är snygga, sköna och härligt rejäla. Känns som att de kommer att hålla länge. Längtar till det kommer nya modeller, är helt övertygad om att jag kommer att bli en trogen kund. All pepp till dig i det här projektet. Är även en trogen follower till din blogg och podd. Tycker att både du och Johanna är två sköna typer som förgyller mediautrymmet med er avslappnade stil. Fortsätt sååååå!

  4. Tänker också det vore självklart att hitta dina fina skor i Kavatbutiken i Kumla. Att allt inte bara blir Stockholmsfokucerat. Man vill ju prova såklart!

  5. Jag har ett par flippflopp i skinn som jag har älskat i 10 år och livrädd för att ha sönder! Dina ser magiska ut, kommer de säljas den 2 juli på eventet

  6. Kan ni inte också börja tillverka skor i begagnat läder? Mycket mer djurvänligt OCH miljövänligt.. 🙂

  7. Väldigt snygga! Kan du inte göra likadana fast med en rem om hälen också? finns många som inte kan ha flip flops.

  8. Det är roligt att dina skor ska säljas i Ggb på Yoko Yap men ska de inte också vara i nya Kavat-butiken (när öppnar den förresten?)? När finns skorna på Yoko Yap?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *