Allright. Koftan är såld och Läkare utan gränser har fått en till tusenlapp av till fördel för deras akuta arbete för de svältdrabbade i Somalia.

Jag fick förresten ett svar från Läkare utan gränser som gav exempel på vad de cirka 30 000 kronor vi samlade in i och med ansiktscreme-tävlingen.  Så här:

”För 4000 kronor kan vi ge sjukvård till 1000 människor i tre månader med hjälp av vårt medicinska akutkit.”

Det måste betyda att 30 000 kronor kan ge sjukvård till ungefär 7 500 människor i tre månader (har jag räknat rätt nu – något matte-ess är jag inte. Alls). Är det så är det ju HELT fantastiskt! Bra jobbat av oss. Och peppande! Nu auktionerar jag ut hela sabla garderoben och skänker stålarna vidare. Näst ut är Acnes jeans ”Skin” med dragkedja bak, kolla in annonsen här! Snart ska jag lägga upp en annons på en tjusig See by Chloé-tröja också. Ska bara fota först. I’ll let you know. Men först jeansen!

In your face!

 

0 svar

  1. Superbra initiativ! Jag är imponerad över hur många järn du har i elden, själv har jag fullt sjå med att hålla ordning på två kids, mig själv, ett hus och gud vet vad. Det är fint att se människor som hinner tänka på andra människor mitt i allt. Inspirerande.

  2. Fan vad bra!!! Du är ju bäst som använder ditt kändisskap/din inflytelseförmåga på detta fina sätt!
    Om brallorna: varför ska du göra dig av med dem? De är ju ascoola, och är man en av de få som kommer undan med sånna brallor så är det ju bara att slita dem med hälsan. Eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *