[tv3play id=”265191/?autostart=true”]

Här är gårdagens avsnitt av #Adamlive. Jag har redan fått flera frågor om skorna, tyvärr är de säkert fem år gamla (från Rizzo), men jag blir alltid lika glad när jag kommer på att jag har dem och plockar fram dem för använding. Brallorna finns i butik nu, kommer från Esprit, likaså kavajen från 2nd Day.

0 svar

  1. Skriv din kommentar här!Hej 🙂 du var toppen idag på adam live men jag undrar vart den svarta spetsbodyn kom ifrån. Svårt att höra vad du säger men är den från DKNY? Och vet du vart man kan hitta den? Skulle döda för den 🙂

    Tacksam för svar!

  2. Fina C. Skorna som Loreen hade på sig är Acne AW11 och byxdressen är också Acne tror jag!
    Lyft gärna fram Rebecca Simonsson klänning nästa gång som fantastiskt duktiga Emmy Andersson från Beckmans har gjort!
    Du verkar vara en grym person. Keep up the good work och bäst är du när du skriver om dina skruttar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *