Jag (hallå! Väck mig) Adam. Och ett vattenglas.

#Adamlive hade premiär idag. Nej. Igår egentligen. Men för min del var det premiär idag. Vi snackade spektakulära Lady Gaga-skor i höstens skofauna. Och så pratade vi premiärsnygga kändisar. Jag hyllade Sarah Dawn Finers rockiga stass på Rockbjörnen förra veckan. Eftersom hon är så fantastiskt proffsig på att göra det bästa av sina härliga kurvor.

Jag har gjort massor av andra roliga och spännande saker idag också, men det får jag berätta mer om i morgon för nu ska jag lura upp Per på övervåningen och så ska vi krypa ner under täcket och kolla på ett nytt avsnitt av Sons of anarchy. Fy satan vad bra det. Fy jäklar i satan vad bra det är. Dexter-klass nästan.

0 svar

 1. Jag är ledsen att du uppfattat mitt inlägg som en tillrättavisning angående din uppfostran, om man nu skall kalla det så, av Bonnie. Jag har inte på något sätt påstått att du inte stärker Bonnies självkänsla, men du bidrar med denna anekdot (som du själv kallar det) till att andra föräldrar blir oroliga och stressade över deras telningars bristande förmåga och därför, i sin tur, får ett prestationsinriktat förhållningssätt till sina barn. Våra barn är det käraste vi har och är på något sätt det mest personliga och nära oss man kan komma. Det är denna vetskap som gör att jag tycker vi skall vara lite mer rädda om varandra, föräldrar emellan. Jag beklagar även att du argumenterar utifrån att vi kommer i från så skilda världar. Den uppfattningen har inte jag, eftersom detta är en av anledningarna till att jag läser din blogg. Det som skiljer oss åt är nog snarare din aningslöshet om vad din anekdot egentligen kan ha för effekt och detta är något som inte är (och nu talar jag utifrån egen erfarenhet) ovanligt bland nyblivna föräldrar. Jag skall inte sticka under stol med att jag är lite besviken på ditt ”förvarstal”. Jag hade hoppats på att du skulle formulera dig något annorlunda och inte så kraftfullt distansera dig från mig. Min kommentar var skriven som en liten tankeställare, men det var aningslöst av mig. Jag borde förstått att även för dig är kritik rörande ditt agerande utifrån mammarollen svårt att hantera. Jag klandrar dig inte och hoppas du inte är alltför upprörd över min okänslighet.

 2. Så snygg du var i TV! Längtar till jag kan var snygg igen, sitter i skrivandes stund en aning överjäst av en bebis som inte verkar ha nå bråttom ut. BF+4 idag. Jag vill också vara snygg! Du ger mig iaf hopp om framtiden =)

 3. När jag var 15 sändes ”My so called life” och jag ÄLSKADE Jordan Catalano…ville vara Angela Chase. Jag kan ha färgat håret rött också, till min mammas stora förtret!
  Som de hånglade i källaren på skolan. De kysstes så hennes läppar blev nariga. Sweet youth!
  (Och du, Blankens, borde ju älska kläderna, flanellskjortorna och hela ”grungegrejen”, du som är 90talsfantast!)
  Hur som…
  Nu är jag 31 och drömmer om Jax… kanske inte att vara Tara. Haha.
  Jag har dock svårt för Jax hiphopbrallor och hans vita sneakers. Fast….i mina dagdrömmar bär han varken byxa, eller sko!

  KRAM
  Ps. Jag är lyckligt gift.

 4. Madlen: Ha ha, nej det gör han sannerligen inte, Jax.
  Jag har inte sett My so called life men känner genast att det måste jag ju förstås göra. Tack för tips!

 5. Ååå det var så roligt att de dig på tv, Cecilia. Du verkar vara sådär mysig som jag tänkt mig. Men oj vad du pillade på ditt hår;)

  1. Face: asså, jag är helt hopplös. Om jag inte pillar på nåt så blinkar jag hysteriskt eller gör nåt sjukt med munnen. Varje gång jag är framför en filmkamera är det samma sak; jag åker plötsligt på random ticks. Helt sjukt. Får öva på de på det där 🙂

 6. Cecilia, jag tycker det är så trevligt att få läsa om ditt liv och dina barn. Självklart ska du få vara stolt över dom och ”skryta” lite ibland. Det betyder ju inte att du ser ner på andra barn. Jag har tre barn som nu är tonåringar och fortfarande ”skryter” jag om dom ibland.

 7. Cecilia; OJ vad du var fin i håret! Har inte varit in på din blogg på ett tag och missat den nya färgen…. WOW! Jag är själv i hårfärgetankar och din färg är preciiiiiis vad jag är ute efter! Får man undra vad det är för färg? Vill, vill vill ha så jag med…

 8. Såg dig igår. Himla roligt att se dig livs levande i TVrutan. Bra jobbat! Ska blir roligt att se mer av dig i TV. Älskar ju Adam som person och programledare och har därför tittat må-ons men formatet känns lite lamt liksom… Kanske behöver han lite vassare side kicks..? Vet inte vad det är som saknas men något är det… Kul att han fortsätter med vinn (Adams) Alsings pengar. Så jävla fjantigt av Mix megapol att trilskas om namnet på tävlingen. Orka! Ska någon annan Adam göra samma sak lr..?

 9. Du var skitbra på Adams program, inte alls premiärnervös som de andra (bisittarna) verkar vara. Om du vore med istället för DaSilva skulle jag titta jämt! Eller börja videoblogga lite?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *