Asså, det här med spa, känns inte det lite… gjort? Jag tänker att en ny grej annars skulle kunna vara att stoppa ner vuxna människor i mjuka sköna kläder, ge dem lite god mat och sen bädda in dem bland mjuka filtar och en massa fluff i en liten kokong i en barnvagn. Nej. Vuxenvagn. Fast den ska se ut som och fungera som en barnvagn. Sen kan någon dra runt på oss på lite lagom skumpiga underlag, gärna i flera timmar, medan vi ligger och snusar frisk luft och är alldeles omslutna av mjukt lugn. Det skulle jag kalla riktig avslappning. Ärligt talat blir jag helt grön av avund varje gång man bäddar ner sin lilla unge i vagnen. Jag vill också ligga där! Inte bara vara den som knuffar på jämt. Orättvist är vad det är.

0 svar

 1. Å, vad mysigt hon har din lilla …… Jag skulle inte tacka nej till att få ha det så härligt idag 🙂, bara slippa se det mörka regninga vädret vi har ….. Inge skoj 🙁
  Å, ett stort GRATTIS till er alla för den fina tjejen!

 2. Det låter som ett vinnande koncept. Inte minst för trötta småbarnsföräldrar! Vem vill inte se så där söt och fridfull ut! Det är nästan så att man kan känna den där underbara bebisdoften.

 3. Så härligt…. När jag läser din blogg och underbara inställning till dina barn så längtar jag efter en till. Sveriges bästa blogg, tack för att du delar med dig!

  //Annso

 4. For en utrolig vakker liten jente! Og en smart ide, jeg var grønn av misunnelse på sønnen min da han var like liten. Heldige babyene, lever i en kokong av mykt fluff og kjærlighet 🙂
  Å, jeg vil ha en baby til!

 5. Grattis till bebis !!
  Så underbart perfekt hon ser ut ,fina Rio.
  men tack oxå för en go och glad blogg, du gör mig glad,det finns bloggar man inte alltid orkar uppdatera sig på , men din kan man alltid öppna upp med glädje 🙂
  Många Cyberkramar till er !
  Jess ( från Haninge )

 6. Jag har inte grattat än så jag passar på nu! Stort grattis till er! Jag har hängt med dig ett bra tag och både Bonnie och Rio är helt overkligt perfekta bebisar. Inte skrynkliga, svullna och rödflammiga som de normalt brukar vara.. Vilken power-kombo av spermie och ägg.

 7. Skriv din kommentar här!
  Hejsan!
  Stort grattis till guldklimpen! Bra krystat. Hm,…vet inte om det är en så bra idé med att bädda ner vuxna även om det ser skönt ut 😉. Såg ett helsjukt program för många år sedan på med vuxna män som checkade in hos en dam som behandlade dem som bebisar. De fick blöja och rubbet, tja du kan ju tänka ut resten vad hon gjorde. Det här var ofta män som hade stor makt i vardagslivet och behövde känna sig små.

  Följer din blogg sedan ett par år. Jag gillar mode och du har bra en stil som inspirerar mig. Bra att du också kör vintage och inte enbart svindyrt.

  Må så gott!
  Kram frän Anna-Carin

 8. En idé jag och mina vänner också har tänkt många gånger. Jag vet inte huuur mycket jag skulle ge för en vuxensulky de där gångerna man har långt att gå hem och helst av allt skulle vilja lägga sig och somna mitt på trottoaren. Eller tänk om man skulle övertala killen att komma och hämta en efter en utekväll? Ont i fötterna, lite yr och hungrig – och då rullas hem i friska nattluften. Fantastiskt.

 9. Mm det ser galet mysigt ut varje dag man bäddar ner lillan i vagnen inför långpromenaderna. Somnar gör hon innan vi hunnit ut genom dörren – det säger väl allt?!

 10. Torrfloating?
  Mannen är dunderförkyld så jag bäddade ned honom typ sådär(ingen vagn!) igår. Helt gratis. Och inget snack om killar och förkylningar. Jag är värre.

  Instämmer för övrigt: B&R, vilka fina barn!
  Är säker på att ni kommer klara barna bra och beskydda dem lagom dvs när det verkligen behövs. Kärlek och styrka och ödmjukhet, det ska man både ge och få.
  Kram

 11. Förlåt, men jag vill äta upp din bebis! Vilken goding! Jag har en på gång, en såkallad bulle i ugnen. Men det är ju så lång gräddningstid så man blir galen! Får njuta av din så länge!

 12. Hon är ju bara sååååå bedårande!!! 😀 🙂. Och ja, det ser allt avundsjuk-mysigt ut där bland fluffet i vagnen! 🙂

 13. Underbar idé, låter helt fantastiskt härligt, jag är med!
  Ännu en gång GRATTIS till er nya familjemedlem och tack för dina mysiga inlägg.
  Kram

 14. Jag har såååå tänkt den tanken med! Då framförallt det med vuxenvagnar, använde tom precis den benämningen på tjänsten. Så kan man bli runtsjutsad liksom och bara njuta 🙂

 15. Haha jaa, så borde det va! Man blir avundsjuk ibland på sin bebbe som ligger inbäddad bland filtarna i vagnen! 🙂

 16. Då kan du och min man gå ihop om starta upp ett företag – han pratar ofta om vuxenvagn och tror på att det kan bli en succé! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *