Tänkte jag någonstans på väg upp för den andra bron (Älvsborgsbron?). Men sen gjorde jag det ändå. Sprang de sista sju kilometrarna också. Fy satan vad ont det gjorde. I hela jävla kroppen. Och fy satan i helvete vad ont det gör idag. Men. Jag sprang hela Göteborgsvarvet. Inte jättesnabbt (2.16). Men jag sprang. Och det känns skönt att veta att man klarar mer än man tror, och att man kan pusha sig längre än vad man ens kan föreställa sig är möjligt. Tror dock att jag i fortsättningen tänker hålla mig till 10-kilometerslopp. Stort grattis till er andra som också sprang – fan vad bra vi var!

20110522-122927.jpg

0 svar

 1. Grattis! Du är helgrym.. När jag åkte tjejvasan så grät jag sista km, inte av smärta, utan för att jag kände att det var en sån jäkla prestation.. he,he.

 2. Men det var ju en bra tid!
  Fy fan va bra gjort Cecilia!

  Jag blir peppad nu.
  Så fort mitt knyte är ute ska jag börja träna (igen) inför nästa sommarens alla lopp!

 3. Gryyyyyym du är! Mina ben stumnade helt efter 16 km så jag gick stora delar av de sista 5 km. Men när jag passerade mållinjen var det helt underbart.JAG KLARADE DET! Benen gör ordentligt ont idag bara… Men… Jag är anmäld till nästa år då min tid ska slås så det ryker om det!!

 4. Bravo
  På bilden springer du på Götaälvbron, men ni springer på älvsborgsbron också, men den hängen och har inga spårvagnsspår.

 5. Grattis, vad duktig du var som klarade hela loppet!
  Jag stod vid Kopparmärra en stund och hejade på deltagarna. Där hade dom sprungit 16 km. Herregud vad duktiga ni alla var som sprang!

 6. men hur går det till… du ploppar ut barn OCH springer halvmaror fortare än jag utan barn ens kan få till en bra tid på milen (och skaffa mig ett ordentligt jobb….) 🙂

  BRA jobbat!

 7. Grattis, bra jobbat!! Jag sprang oxå, var roligt även om jag tyckte de sista 5 km var riktigt tuffa. Jag fick en tid som var långt mycket bättre än vad jag vågat hoppas på 1.49.36. Fast jag födde inte barn för ca 6 månader sen, min minsta blir 2 i augusti. Tjhoooo, håller med dig fan va bra vi var 🙂

 8. Bra jobbat! Tänkte samma sak den gången jag sprang över andra bron. Och vi sprang dessutom på samma tid, haha!

 9. Jag hade precis som du endast kommit upp i 7 km som mest innan loppet. Körde din/er spellista vilket var en grym hjälp, annars vet i tusan om jag inte hade krupit i mål. Sprang i alla fall hela vägen och fick också tiden 2.16.

  Helgens stora utmaning tyckte jag dock var att ta sig in och ut ur bilen för hemfärden, ha ha!

 10. Gött jobbat!!! Jag kämpade mig också runt på ungefär samma tid (2.12). Känns i kroppen fortfarande…

 11. Bra jobbat! Jag tog mig varvet runt jag också i lördags, mitt andra sådant. Tiden blev 2.02 och jag är i efterhand riktigt nöjd trots att målet var under två timmar. Efter loppet (i söndags och igår) har jag precis som du haft riktigt ont ungefär överrallt, men idag känns det bättre. Kanske kan jag till och med ta en joggingtur imorgon? Det hoppas jag!

  Hoppas träningsvärken börjar släppa även hos dig!

 12. WOW! Grattis Cecilia! Såg detta nu då min prenumeration på din blogg hamnat i en arkivmapp tillsammans med en massa annan saknad e-post. Vilken jätteprestation! Jag hade ju tänkt springa… men det föll bort i februari då jag slutade träna pga för mycket jobb. Kanske orkar jag till nästa år. KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *