.

Rio

Det är någonting med små, små bebisar i sån där helkroppsoverall som är så gulligt att jag får behärska mig från att inte flyga fram och bita lite för hårt i de där tjocka kinderna.

Kom förresten på när jag kikade på den här bilden nu, att det finns ett foto på Bonnie i samma mössa och i samma hormonplitsfas, de måste vara snudd på dagen lika gamla.

Bonnie.

0 svar

 1. Awwwh vad söta!!

  Snälla Cecilia, KAAAAN du inte skriva ett inlägg om hur det är att få barn med två års mellanrum?

  Jag vet att Rio fortfarande är så liten. Men jag vill så gärna veta hur det är att ha två småbarn (jag och min sambo har en son på 8 månader och längtar efter ett barn till). Och du verkar ha en bra balans mellan att vara en god och älskande mor och ändå inte glömma bort sig själv eller sin man i det hela.

  Hade också gärna velat veta hur du upplever amning och nattvaka på hösten/vintern. Vi har ett vårbarn. Skönt att kunna amma utomhus i värmen. Men också jobbigt att akta sig för solen, ha dåligt samvete för att man inte var utomhus 24 seven och inte kunna visa sig i baddräkt på grund av känggrumagen. Får för mig att det är lättare att tillåta sig själv att ligga och vila om dagarna när det är kallt och mörkt ute.

  Tack för en strålande blogg! Läser den varje dag.

  /Sanna

 2. Så söta dom är(!!) och så lika, fast ändå så olika. Även fast Rio är så liten än så syns det att hon kommer bli lik dig 🙂 Bonnie är också lik dig, men nästan mer lik Per, jag tror Rio kommer bli tvärtom, återstår väl att se, men jag gissar 😉 Två urgulliga tjejer har du iaf!

 3. Gud så söta! Men Bonnie ser dock inte lika nöjd ut, haha.
  Jag vet! Jag bara älskar barn i sån där mysig overall. Min kusin är 6 månadet och när han har den på sig kan jag knappast släppa honom, så gott! <3

 4. Hej! Tack för en mysig och snäll blogg =)

  Jag är på jakt efter en tjockare overall till vår bebis – var har du hittat den som Rio har på sig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *