Allt om er

Ja, men det är ju alltså ett "F" som i Farsta jag gör med handen. Är inte det uppenbart?

Jag fick ju en Farsta beach-keps i födelsedagspresent av Per, och idag har jag passat på att träna min huvudbonadsångest och haft den på mig när vi spankulerat runt i hoodsen.

Nej, hörni, jag får verkligen be om ursäkt, jag har inget vettigt att skriva om just nu. Min bästis Theresa med familj är på väg till Stockholm och jag känner mig larvigt uppspelt och glad över att få träffa dem. Har liksom redan glidigt in den där sköna helgdimman när man bara såsar runt och har det rätt avslappnat och behagligt. Imorgon ska vi på Junibacken, och sen blir det kanske premiär för grillen.

Berätta: Vad ska ni göra i helgen? Och inte bara det. Kan ni inte berätta vilka ni är också? Lite om era liv? Så att jag får lära känna er också Om ni vill? Hade varit kul. So long darlings.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Sussi
  Sussi

  Hej! Jag heter Sussi, är 35 år och bor i Solna. Har 4 barn, 10 år, 8 år, 3 år och 11 mån. Är till sommaren färdig grundskollärare och ska till hösten börja arbeta. Ska bli väldigt spännande! Med många barn blir det mycket barnaktiviteter med familjen och med vänner. Har familjen i Dalarna så dit åker vi så ofta vi bara kan.
  Har följt din blogg sedan innan Bonnie föddes, tror jag hittade hit via Expressen. Annars följer jag mest inredningsbloggar, då jag är väldigt intresserad av den lantliga stilen, kan ha och göra med min längtan att flytta ”hem” till Dalarna igen. Ja, det var lite om mig och mitt liv. Tack för en bra blogg! Ha det bäst och en trevlig Valborg imorgon! Kram

 2. Profilbild för Louise B

  I morgon blir det gympa för dottern Molly 4,5 år och lek med en dagiskompis för Justus 2,5 år. På kvällen blir det Valborgshäng med kompisar och en massa barn. På söndag blir det till att jobba extra på Polarn o. Pyret.

  I övrigt är jag en trogen läsare som försöker blogga lite grann på familjenbarden.blogspot.com.
  Blir 30 om en månad och läser till medicinsk sekreterare och precis som du tycker jag att jag bor i paradiset på jorden, precis utanför Malmö. Försöker pyssla ihop heltidsstudier med dagishämtning och en massa annat och än så länge har det lyckats…

 3. Profilbild för sara
  sara

  Hej Cecilia, först och främst, tack för en bra blogg!
  Jag är en 40-årig trebarnsmamma, två barn från ett tidigare förhållande som är 15 och snart 18. minstingen är 5,5 och hans pappa är jag gift med:)
  Familjen, vänner, träning och resor är det bästa jag vet!
  kram från Sara

 4. Profilbild för Rebecca
  Rebecca

  Rebecca, 25, bor i en av de norra förorterna till Sthlm. Sambo och en son på 9 månader. Utbildad förskollärare. Gillar, träning, film, foto, inredning mm.
  Har följt din blogg ca 1 år och gillar den skarpt! Jag blir inspirerad av det du skriver.
  Jag är nyfiken på dina döttrars namn, hur kom ni fram till just dom? Jättefina!
  Trevlig helg!

 5. Profilbild för Anna-Carin
  Anna-Carin

  Alright, jag kan väl börja. Helgen är vidöppen ska träna, buda, städa, grilla, chilla, gräva, stava, jympa, måla, fixa och trixa. Jag är utbildad trädgårdsmästare men har också lite annan skit i botten mediekommunikationsutbildning samt 2 -årig journalistutbildning i bagaget som jag halkade in på men det är inget som jag gjort något med men tycker ändå så här i efterhand att alla utbildningar och erfarenheter är bra och har tillfört nya mål och riktningar i mitty liv. Jag jobbar ute på ett privat trädgårdsskötselföretag. Pendlar till Stockholm från en mindre stad i Mälardalen. Bodde tidigare i Göteborg i 12-år, bor nu i hus tillsammans med två gubbs, en tvåbent 50-bastare samt en grå och fyrbent 13-åring kattgubbe som inte gillar mig (jag tvångskelar upp honom minst en gång om dagen) funderar på att skaffa keligare kattflicka för att få balans i hemmet. Inga barn. Eller en hipsterhund svart fransk bulldog -så söta.

  På fritiden (vart den nu tog vägen eftersom jag pendlar till Stockholm) är jag involverad i den rödvita sekten F&S, leder jympa och springer på möten. I juni ska jag gå en ny utbildning som heter latinofuego- befarar att höftleden kommer att behövas bytas ut efter ett tag- men det ska bli superkul. Jag gillar mode gärna vintage eller second hand. Springer också på loppisar. Går mest omkring i blåbyxor hela dagana men lite mascara och läppglans går alltid att smeta på. Man är väl fåfäng samt att skor DET kan man aldrig få för många av….jag har inga Palladiums ännu till mitt förtret, jag gillar dem men gillar inte att alla springer omkring i dem samtidigt som mig. See you soon!

  Kram från A-C

 6. Profilbild för Jenny
  Jenny

  Hej Cecilia,
  Tack för en jättebra blogg, jag har följt dig i över ett år.

  Jag heter Jenny, är 35 år och bor i Hjo (inte jättelångt ifrån Mariestad 😉 ). Jag är just nu föräldraledig och tar hand om lilla Elle (uttalas ”L”) som snart är 10 månader (Men hallå!!! Hur gick det till, hon var ju nyss alldeles ny?). Det är jättemysigt men jag känner att jag snart skulle vilja börja jobba lite, jag behöver lite mer stimulans. Jag älskar att träna och allra helst jogga.

  Ha en jättehärlig helg med din fina familj. //Kram!

 7. Profilbild för magdalena
  magdalena

  Hej Cecilia,

  Jag heter Magdalena, har följt dig ett antal år här på bloggen och gillar den skarpt. Jag är 30 år och bor och jobbar sedan ett antal år tillbaka i Barcelona.

  Hoppas att ni får en trevlig helg!

  /Magdalena

 8. Profilbild för Jenny Davidsson
  Jenny Davidsson

  Hej, jag är 40 och bor inte så långt från Farsta, nämligen i Tyresö så jag förstår att du tycker om området. Imorgon blir det fotbollsträning och fotbollsmatch för mina killar på 6 och 8 år. Vill också passa på att tacka för en jättebra blogg, tycker så mycket om dit sätt att skriva på. Kramar Jenny

 9. Profilbild för Carro
  Carro

  Carro, 31 gymnasielärare Uppsala. Gift, dotter Molly 1 år 🙂 Bor i flott lägenhet, letar underbart hus…
  Jag har följt din blogg sedan tidig Expressenblogg-tid! Har varit jättekul att följa dig under så lång tid, känns som vi vart i samma ”fas” i livet vid samma tidpunkt ungefär, haha!

  I morn kör vi picknick på dagen och middag med våra vänner här hemma på kvällen ,kommer bli great!!

 10. Profilbild för Anna-Carin

  P.S. Sorry, jag är slarvig med stavningen. Jag började följa dig på Expressen och hängde med hit eftersom du började blogga här. Har följt dig ett par år vet inte exakt hur länge men ett bra tag innan Bonnie föddes. Jag är 42 år.

 11. Profilbild för Åsa
  Åsa

  Hej! Åsa heter jag, bor i mellersta Sverige. Jag har följt din blogg under lång tid men aldrig kommenterat..trots att jag tycker att den är helt fantastisk! Om du visste hur många tips, goda idéer och många suveräna rader du skriver som gör en på gott humör! Ofta. Dina små tjejer är så söta, du är en stor förebild som mamma. Jag har själv inga barn, men om och när den dagen kommer så ska du veta att din blogg är som en förebild för det livet:) Oj, det blev en lång kommentar detta. Du är grym! Kramar från en trogen läsare som lärt sig så mycket av dig. Tack.

 12. Profilbild för Hannah

  Hej! Jag heter Hannah och är 22 år gammal. Nyinflyttad i Los Angeles, närmare bestämt Santa Monica där jag bor tillsammans med min man. Vi har snart varit gifta i ett år. Vi gifte oss i Kuala Lumpur förra året. Just nu pluggar jag på distans i Sverige, men funderar på att söka in till college här. Jag skriver om livet i LA i min blogg, swede dreams in la. Har följt din blogg ett bra tag och gillar ditt sätt att skriva på. Du verkar vara en tuff brud med mycket självironi och humor.

 13. Profilbild för Cilla
  Cilla

  Måste börja med att tacka för den roligaste och skönaste bloggen.
  Du är så skön och cool som förälder.

  Jag är 25 år bor i nacka med sambo och 2 söner som är 2,5 år och 4 mån.
  Därför är det extra kul att följa din blogg eftersom våra barn är i samma åldrar!
  Kram och trevlig valborg!

 14. Profilbild för Sissel
  Sissel

  40 år og kommer fra Nord-Norge. Synes du skriver veldig bra og humoristisk. Mange ganger sitter jeg og ler mens jeg leser dine tekster. Har 3 barn, 2 jenter på 13 år og et lite sjarmtroll på 5 måneder. Kom over din blogg når jeg gikk gravid og letet etter gravideblogger på nett. Ha en superduper helg. Klem

 15. Profilbild för alexandra
  alexandra

  den var snygg ju! kepsen! gillar inte keps men blir ju faktiskt praktiskt i solen och himla snyggt till chill kläder.

  jag är bara 19år, går sista året på gymnasiet och räknar ivrigt ner dagarna till studenten! bor i varberg och har väldigt nära till havet. ser ändå framemot att flytta till något större om några år. bli sambo med någon från tjejgänget och flytta till stockholm och ha bästa tiden någonsin.

  om jag någon gång blir mamma vill jag bli lite som du. känner ju som sagt inte dig, men jag gillar det jag vet! hade ju inte varit fel att få så übersöta döttrar som dig heller. skicka hit dom om du tröttnar! hoho

 16. Profilbild för Elin
  Elin

  Hej!
  Jag heter Elin, är 24 år och pluggar till lärare i Stockholm. Jag är intresserad av mode och trender och har följt dig sedan ”B Johnson”-tiden i expressen. Var orolig över att jag skulle få låta dig gå vidare till en annan målgrupp efter att du fått barn, men jag behövde inte bli besviken. Du är personlig, skriver roligt (skrattade högt – rätt ut – för inlägget om koftan vs Per) och med din ”nya” roll som förälder så får barngrimaser, utflykter och icas crunchy russin-inköp stor plats. Men vet du? Det är banne mig kul att läsa om det med.

 17. Profilbild för Vickan
  Vickan

  Jag är 21 år, bor med sambo i Uppsala och jobbar som butiksbiträde.
  I helgen blir det valborgsfirande a la grande med champagnegalopp och hela köret!
  Jag har, som många andra här, följt dig sedan expressen bloggen och gillar din blogg starkt!
  Du är så himla rolig och verkar vara en riktigt klok, mysig, härlig och omtänksam typ!
  Suuupersöta döttrar! Jag gillar hur du beskriver familjelivet! Man behöver inte krångla till det så mycket 😉

  Tack för en bra blogg, jag hoppas du fortsätter läääänge till!

 18. Profilbild för Bella
  Bella

  Jag heter Gabriella, bor i uppsala och går på gymnasiet. Just nu skriver jag jordens tråkigaste uppsats om stenar och jordarter, men ibland har jag bloggpaus också! Jag är en lite tantig 18åring som helst sniffar på doftljus, syr lite på fritiden, pysslar och donar. Och så tycker jag som är familjeliv verkar ganska härligt. Ett obotligt modelejon är jag också (eller vill åtminstonde se mig som ett. Jag är nog snarare ”modeslav”) och gillar därför din blogg väldigt mycket.

 19. Profilbild för alex.
  alex.

  Hej!
  Jag heter alexandra och är 23 år. Bor i Linköping. Blir färdig lärare i juni, hjälp! 1-6 lärare i SV/SO och ser fram emot att få börja jobba efter fyra år på universitetet.
  Läser din blogg flera ggr i veckan och den får mig alltid på bättre humör! Tack!
  I helgen ska jag till Sthlm med pojken och hans familj då han fyller 30 idag. Nervöst att spendera helgen med hans familj men får hoppas på det bästa.
  Önskar er en bra helg!

 20. Profilbild för R-M
  R-M

  Är en ensamstående mamma till en underbar tonårsson bor i södra Sverige och älskar din blogg och underbara humor, ett måste varje dag.
  Valborg här blir lugn, träning, försöka vara ute så mycket som möjligt och ett glas rosé på altanen tror jag.
  Härligt med en riktigt kompishelg ha det så jättemysigt.

 21. Profilbild för Ida K

  Hallå!
  Chalmerist som jag är ska jag titta på Cortegen imorgon. Men innan dess ska jag hjälpa till att arrangera en sill-frukost för mina medstudenter. Din är en av de tre bloggarna som jag kollar kollar kollar flera gånger varje dag och hoppas att det har kommit ett nytt inlägg! Jag läser den för dina underhållande texter och ditt personliga och opretantiösa skrivande.

  Det är roligt att du är från Mariestad också, precis som jag och min sambo.

  Ha det fint hela familjen!

 22. Profilbild för Viktoria
  Viktoria

  Hej C! Jag är 26 år och bor med sambo vid Klarälven i Karlstad. Jobbar med kommunikation i kommunen, har en stuga på landet och är allmänt nöjd med livet. Tar gärna en fika någon gång du är hos din släkt här i stan, eftersom man som karlstadsbo inte direkt kan gå på fräsiga bloggträffar, utförsäljningar av provkollektioner eller liknande. Ha en väldigt härlig helg du fräsiga kvinna!

 23. Profilbild för Therése
  Therése

  Hej! Jag heter Therése, ska till Uppsala med min sambo imorgon och fira valborg på klassiskt Uppsalavis med goda vänner. Jag är en 27 årig civilekonom som bor i Hammarby Sjöstad. Den 11 juni blir min sambo min äkta man, jag är helt otroligt pirrig och lycklig inför den dagen och det är inte mycket annat som uppfyller mina tankar och drömmar just nu 🙂.

 24. Profilbild för Lisa

  Hej! 😀
  Lisa heter jag, är 25 år å har två söner, stora är treåring å lilla sju månader är föräldraledig med bägge barnen å trivs som fisken i vattnet. 🙂
  Jag bor i Blekinge å är undersköterska som har matlagning å min älskade lilla blogg som hobby. 😀
  Har följt din blogg sen din Me&I-kollektion lanserades för jag gillar mixen av allt å jag trivs liksom med stämningen här. 😀
  I helgen är det fullt ös, i morron ska vi på gympaavslutning på förmiddagen ´å ha kompisar på traditionsenlig grillmiddag å på sönda döps en av mina bästa vänners lilla son. 😀
  Trevlig helg! Kram Lisa

 25. Profilbild för EmmaF
  EmmaF

  Hej Cecilia!
  Låter som att du har en finfin helg framför dig. Själv sitter jag ensam i soffan med ett glas rödvin och njuter av tystnaden. På övervåningen ligger mina tre godingar och sover (maken och våra söner 3 resp 1 år). I morgon ska vi på härligt utomhusbröllop utanför Ödeshög. Vi bor i Huskvarna, i ett litet radhus som vi hyr och har just nu massa ångest över vart vi ska ta vägen när huset ska säljas till hösten. Huspriserna här är lite högre än vi har råd med men vi drömmer om lite mer yta och rymd än vi har här. Jag har pendlat till jobbet i sex år och försöker få ett jobb på närmare håll, skulle helst vilja ha cykelavstånd till jobbet. Hoppas bli kallad till intervju under de närmaste veckorna. Håll tummarna för mig!

  Brukar läsa din blogg dagligen. Gillar framför allt att du skriver så varmt och kärleksfullt om din familj, att du är så kär i din man forfarande (trots kaoset med två barn tätt som jag vet allt om) och att du tipsar om prisvärt mode också (inte bara lyx som många andra modeintresserade).

  Ha en underbar helg med familjen och vännerna!
  Kram

 26. Profilbild för C
  C

  Nybliven 40-åring med man och tre barn (6, 4 och 1,5). Bor i närheten av Stockholm. Jurist med trist statligt jobb men med ett alldeles underbart hemmaliv!

 27. Profilbild för catalina
  catalina

  Hej! Catalina heter jag, 31 år och mamma till en dotter på 4 år och en son på 5 månader. Jag bor i mellansverige och är en beteendevetare som jobbar statligt.
  Jag har följt din blogg i ca 1 år och den ger mig så mycket energi och inspiration! Jag gillar din blogg främst för att jag känner igen mig så mycket i det du skriver samt för att du har en sådan underbar känsla för mode!

 28. Profilbild för Emilia
  Emilia

  Emilia, 23 år gammal (ja, gammal jämfört med vad jag känner mig) sjuksköterskestuderande med siktet på barnmorskeyrket. Bor i en liten studentetta i lagom stor svenska stad med mina två kattflickor och då och då har jag pojkvännen på besök.
  Har inga barn än men älskar dom fullständigt och mammabloggar är jag smått beroende av, speciellt din som har mycket mer än så.

  I helgen tänker jag vara vuxen och fira Valborg nykter hemma med pojkvännen, som jag passar på att fira ett halvår tillsammans med.

  Din blogg äger och dina ungar är förtrollande söta!

 29. Profilbild för Lina

  Hej!! Heter Lina & är 33 år! Har 1 st underbar man & 2st barn 3½ & 1½. Bor lite norr om Stockholm men drömmer om att flytta till min mans ”hemland”, Gotland! ;-D
  Jobbar på ”Bensinmack”. Älskar service yrket & alla roliga människor jag träffar varje dag! Vi jobbar båda heltid & kämpar som dom flesta med att knåpa ihop vardagen med 2 små barn, jobb, matinköp & egentid. Samtidigt är det stökiga upp&ner livet med våra 2 fin fina tjejer alldeles UNDERBART & jag skulle inte vilja byta bort det för något i världen. Bloggar till på köpet om ”eländet”.

  Har följt din blogg sen precis innan Bonnie föddes tror jag. Gillar den för att det är ärligt & enkelt. Och så älskar jag mode.. Önskar bara att jag hade en större plånbok & fick ordning på min mamma kropp så att det blir roligt att shoppa igen.. Men jag antar att det är såhär det är under småbarnstiden. För liten plånbok & för mycket hud. ;-D

  Hoppas du får en fin fin helg! Själv har jag tagit ett extra kvällspass i morgon för min kollega som ska på fest… Men jag får nästan hela dagen med familjen.

  Keep up the good work!! //Lina

 30. Profilbild för Emma

  Jag heter Emma, är snart 19 år går tredje året i gymnasiet på prgrammet SPINT, vilket är samhällsprogrammet fast vi har 75% av alla lektioner på engelska. Om lite drygt en månad tar jag studenten, gissa om det känns gött! Bor ungefär 10 mil norr om Sveriges vackraste stad Göteborg, på en ö som heter Orust (faktiskt Sveriges tredje största ö, extremt viktigt haha). När jag inte åker buss mellan hem och skola, som vanligtvis totalt blir ungefär tre timmar per dag, går jag i skolan, pluggar och sover. Ungefär. Jag är borta i ungefär 12 timmar varje dag så det finns inte så mycket tid för annat (vi i klassen brukar säga att man som SPINT:are inte har något liv, vilket är helt sant. Det finns t.o.m en grupp på Facebook som heter så).

  Ett av mina stora intressen är mode, och jag har alltid trott att jag vill jobba med det i framtiden. Jag är inte så säker på det längre. Jag vet dock inte alls vad jag vill göra istället, vilket ibland framkallar lite panikkänslor men samtidigt, jag är 19 år och har nästan ett helt liv kvar att arbeta så jag behöver lixom inte bestämma redan nu vad jag vill syssla med i framtiden. Är sugen på att resa utomlands ett tag, men vi får helt enkel se vad som händer i framtiden.

  Jag är svårt beroende av bloggar och Facebook, älskar Ben & Jerry’s Halfbaked men avskyr myror och att laga mat som jag verkligen suger på. Mina största fobier är spindlar, clowner, blåvalar och späckhuggare (fråga mig inte varför…). Helgens planer är att läsa en extremt spännande bok på engelska, av nån engelsk författare som jag inte ens kommer ihåg namnet på. Jag fattar fortfarande inte boken så hur det går återstår att se, hehe. Hoppas att du får en lite roligare helg än mig iaf! Kram Emma

 31. Profilbild för Charlotte
  Charlotte

  28-årig mamma till en snart 1,5-åring och sambo. Bor i Sthlms innerstad. Tror stenhårt på att vara NÄRA sina barn och se dem där de är. Att tillåta sig att sätta allt lite på vänt när man har små barn. Sätta sig på golvet och leka. Sova i samma säng hela familjen och skratta mycket!

  I helgen ska vi fixa lillkillens första pass för om ett par veckor åker vi på solsemester. Bara vi tre och en massa sol!

 32. Profilbild för Camilla
  Camilla

  Och jag är Camilla 🙂
  38-årig småmullig tvåbarnsmamma till de finaste barnen….kanske är jag lite partisk? Pojke 12 år, flicka 8 år. Bor i Dalarna och jobbar med det bästa av allt – redovisning. Skild, men har nu träffat en väldigt, väldigt fin man.
  Gillar att läsa bloggar och drömmer om att en gång i livet fånga mina tankar på pränt och starta en egen blogg. Nån gång. Ska bara våga först.

 33. Profilbild för Jenny
  Jenny

  Hej Cecilia, har läst din blogg sen du började, tror jag. 🙂 Jenny, 32 år, mamma till en ljuslockig son på 16 månader. Uppvuxen i Trångsund (dvs nära Farsta 🙂 och bor nu i Enskede. Brukar också promenera runt Magelungen, så fint. I helgen åker vi till Helsingfors och firar Valborg och första maj, det är rena karnevalsstämningen där denna helg med massor av ballonger, studentmössor, god mat och festligheter. Trevlig helg!

 34. Profilbild för Åsa
  Åsa

  Jag heter Åsa, är snart 30, bor strax söder om söder och har följt din blogg dagligen i många år. Har en son på 1,5 år. Gillar din blogg hur mycket som helst – rolig, ärlig & varm! Och du känns som en gammal vän vid det här laget!

 35. Profilbild för Mellan
  Mellan

  Jag heter Moa, är 19 år gammal. Älskar barn. Har två små bröder. En 15 år och sen en prins på 4 år. VI har en väldigt speciell relation, han är nästan som min egna så mycker har jag haft honom, Mina föräldrar är skilda. Mamma gift med en kvinna. ( De är de som har 4 åringen). Pappa ger mig ytterligare ett syskon 1 juli, men jag klagar inte 🙂 Hoppas dock på en tjej, en Madicken isf, är så stolt för det var jag som kom med förslaget. Jag är stolt gudmor till en skrutt på 2 år. Är även en kärleksfull kusin till en 8 årig musik intresserad kille, en treårig rödhårig prinsessa, ett tvp årigt ljuvligt litet monster och en bestämd kramgo ett åring. De förgyller mitt liv. Annars är mitt liv ganska sorgligt. Ska nu ta studenten (ja vet att jag är konsitg som inte ser fram emot det) Jag lever ensam och saknar mig galen efter en egen unge, skönt att jag kan låna andras 🙂 Har aldrig känt av kärleken men den kommer väl 🙂 Tack för en underbar blogg, prenumererar på den och kastar mig in så fort jag får ett mail ( i mobilen så klart) om att du uppdaterat. Ha det gott! 🙂 Jag älskar att sjunga, att sjunga är mitt liv. OCh barn. Men sången läker allt. Kram Moa

 36. Profilbild för Beata
  Beata

  Hej C!
  Jag heter Beata och är 34 år gammal ( okej då 35 i september 😉 ) och bor i Uppsala med man och två döttrar, Elma och Edit på 5 och snart 3 år och en son, Vigor på snart 1 ½ år. Trivs verkligen med att vara hemma tillsammans med barnen, men då jag nu varit hemma i drygt 3 år i en följd och innan det hann jag bara jobba i knappt ett år efter att jag varit mammaledig med äldsta tjejen i ca 20 månader så känns det ändå riktigt roligt att få komma igång och jobba i augusti. Jag är ma/no- lärare och jobbar på en suverän skola i Sigtuna.
  Har ett nyvunnet intresse för att springa, då jag kämpar på med grav. kilon som sitter kvar. Annars gillar jag utflykter med familj och vänner, musik (favoriter är Pet Shop Boys, Lars W och Universal poplab), film, spela gitarr vilket jag är nybörjare på men det är så himla kul, shoppa och älskar barnkläder och barnvagnar. Stort tack för tipset ang. Things we like-utförsäljningen, jag var där med man och tre barn MYCKET folk men fyndade givetvis då särskilt Småfolk, Miniature, Hollys och Kik kid är några av mina absoluta klädmärkesfavoriter.

  Må så gott och tack för en härligt personlig blogg!
  Kramar!!!

 37. Profilbild för andrea
  andrea

  Jag är 23 år och bor med min sambo och vår goa lilla pojk på 8 månader i centrala Malmö. Ursprungligen är jag en riktig norrlandslantis, men kärleken fick mig att flytta 120 mil söderut och se så bra det blev! : ) Jag gillar kläder, och då främst skor, musik och det självklara – umgås med familj och vänner, något jag kan sakna väldigt mycket då mina närmsta vänner är utspridda över både Sverige och resten av världen. Just nu är jag mammaledig så dagarna ägnas åt mycket bus och lek och även en hel del jagande efter liten kille som precis lärt sig att stå upp själv och som därför kryper runt som en galning för att hitta nya platser att stå och kika på : p

  Helgen ser väl inte särskilt spännande ut, det blir tvätt och städ under morgondagen och har vi tur med vädret kanske vi tänder grillen innan vi beger oss ut för att titta på brasor (om vi nu kan hitta några).

  Hoppas att du får en toppenhelg iaf och tack för en jättebra och härlig blogg, jag har följt dig sen Expressen-tiden och gillar dig bara mer och mer! : )

 38. Profilbild för Lena E
  Lena E

  Heej Cecilia!

  TACK för en härlig blogg. Jag ”lärde känna” dig när du vikade för Gry på Äntligen morgon och det är himla lustigt, bara för det så känns det som att jag känner dig. Jag tycker du gjorde ett toppenjobb där!

  Jag bor i radhus i Sssshhhhöövde, är 45 år (cheezzuz så konstigt det känns att skriva sin ålder och se det i skrift, tänker inte så mycket på den annars), är delägare i en godisgrossist (o är därmed alla barns ”favvotant” =)), har ett vuxet barn på 20 år, en sambo, samt två bonusbarn på 17.

  På fritiden gillar jag att spela golf, springa i naturen, prova vin (är med i Munskänkarna) samt umgås med vänner och familj. Då jag o sambon håller choklad- o vinprovningar plus att jag är engagerad i styrelsen till Munskänkarna och som jag skrev, driver eget, finns det inte mycket tid över. SYND för jag är så nyfiken och det finns så mycket att göra.

  Helgen ska ”fördrivas” med golfspelande, löprundor på berget, skrivarkurs, promenad med kompis, DEKLARERA (varför gör man alltid sånt i sista stund!) och tänkte också försöka hinna med att piffa balkongen men vi får se..

  Have a nice one!

 39. Profilbild för Emma
  Emma

  Kära Cecilia, du har en sån fin blogg! Jag läser den dagligen. Jag tycker så mycket om din mix med snygga outfits och gulliga ungar!

  Jag är 27 år gammal och bor med min sambo i Hudiksvall. Jag jobbar inom barnomsorgen och älskar barn.

  I dagsläget längtar jag galet mycket efter sommaren och ledighet! Då jag ska åka till Frankrike och luffa runt i Normandie. Det ska bli underbart.

  Imorgon är det 1a maj och det ska firas. Vet inte om det är åldern, men jag har till och med längtat i år! Så imorgon blir det upp till kamp!!

  Ha en fin helg.
  Puss Emma

 40. Profilbild för Erica
  Erica

  Hej Cecilia, är en tjej på 35 som får en massa inspiration av din blogg!! Tvåbarnsmamma med barn på 4 och 6. Gillar din stil grymt mycket! En fråga, väskan?! Vad är det för väska? Kram på dig!!

 41. Profilbild för Maria
  Maria

  Hej,
  Här har du en trogen läsare som ibland blir lagom irriterad över att jag inte bor i sthlm så jag också kan ta del av alla roliga erbjudanden du lägger upp. Men jag trivs bäst på de skånska slätterna.

  Har en stor passion för kläder och mode och är en tidningsknarkare. Just nu går jag igenom alla 2010 års modetidningar och river ut sånt som jag gillar och gör små kollage. Har insett att jag får bättre koll på vad som saknas i min garderob och kan shoppa lite klokare saker som jag faktiskt har användning av. Annars är mitt stilmotto att livet är en fest så jag bär gärna paljetter och rosetter till vardags. Är löjligt förtjust i att bära skjorta och fluga!

  Hemma har jag en 1,5 åring och en liten till på väg i augusti. Är gift sen ett par år tillbaka och har hela konceptet med vovve, villa och volvo. Trivs bra med svennebanan livet 🙂

  Har precis börjar designa barnkläder för jag har lite svårt med allt det könsstereotypa som finns på marknaden. Jag älskar färg och form! Får mycket inspiration från din blogg både för kläder och livet. Så tack så mycket för en bra och underhållande blogg!

 42. Profilbild för jenC
  jenC

  …läser och har läst din blogg sen expressentiden men är lite buskablyg så jag har bjudit in dig till min blogg istället för att skriva om lilla mig här. så får du kika runt lite på mig, mitt och mina. välkommen!//jen

 43. Profilbild för Anna
  Anna

  Hej

  Jag har hängt med sedan expressentiden och är mamma till Ingrid som är jämngammal med Bonnie och Alice som snart är nio månader. Jag är gymnasielärare, jobbar i en mellanstor stad och ska snart göra mitt livs resa. Vi ska köpa min mans hemfastighet mitt ute i ingenstans och flytta till skogs! Läskigt och spännande.

  Kram

 44. Profilbild för Therese
  Therese

  Hej Cecilia!
  Jag är en 19årig tjej som bor i Stockholm, pluggar sam/journalistik på gymnasiet. Tar studenten om en månad och om 2 månader flyttar jag till London i 6 mån (till att börja med) som au pair. Just nu jobbar jag som barnvakt 3 dagar i veckan hos en familj med 3 barn. Det roligaste jobbet jag någonsin har haft men kan vara väldigt krävande också, speciellt eftersom att det är 3 av dem och en av mig. I helgen ska jag plugga (sista rycket nu innan studenten) och fira en kompis kombinerat med valborg ikväll med grillning och utgång inne i stan.
  Gillar din blogg väldigt mycket! Tycker att du har en bra kombination av allt som händer i vardagen. Hoppas att du har en skön helg i det fina vädret!

 45. Profilbild för Ann
  Ann

  Ann heter jag och är 35 år. Bor på Lidingö och har hängt med dig sen Expressentiden.
  Är gift med världens bästa och har två barn, Elliot 2 år 6 mån och Filip 1 år och 3 mån.

  Snart börjar min minsta på dagis och vi ska försöka landa i nya livet som heltidsarbetande småbarnsföräldrar som ska hämta och lämna på dagis. Tack och lov har vi hjälp av farmor mfl.

  Drömmer om radhus/hus och letar efter något vi kan ha råd med. Vill ha en liten trädvgård till killarna. Hoppas att det dyker upp något i år.

  Trevlig valborg! // Ann

 46. Profilbild för Marie
  Marie

  Jag heter Marie och är 43, bor i Bandhagen och är ofta i Farsta centrum.
  Gick till Amazing Seven för att du skrivit om den affären. Väldigt fina saker!
  Jag talade om att jag hittat affären pga din blogg och att de skulle ge dig lite rabatt : )

  Gillar din stil och tycker du verkar va en go tjej. Ha det gott!

 47. Profilbild för Anna-Karin
  Anna-Karin

  Jag heter Anna-Karin och är 20 år gammal. Jag har inga barn ännu. Just nu bor jag hemma men till hösten flyttar jag långt för att börja plugga. Vad jag gör om dagarna är att vikariera inom barnomsorgen. Jag har hängt med sedan expressen-tiden och gillar dig och din blogg bara mer och mer. Jag får en sån positiv känsla av att läsa din blogg eftersom du är personlig och högst mänsklig med ett liv som verkar riktigt skönt på många sätt 🙂

 48. Profilbild för Cecilia
  Cecilia

  Cecilia, 24 år gammal och går sista året på Handels, tar examen nu i juni. Börjar jobba på en stor investmentbank i London precis innan midsmmar. Jobbar deltid som analytiker inom finansbranschen här i Stockholm nu och har så gjort under hela min studietid. Bor i Vasastan med min kille och vi har spelat tennis idag och ska på middag ikväll.. Inte roligare än så. Valborgfirandet i Uppsala eller Lund avstår jag det här året pga uppsats och jobb.

  Kul att vara här och hälsa på, hur som helst!

 49. Profilbild för Sandra

  Vill börja med att tacka för en härlig blogg! Följer dig dagligen. Jag heter Sandra är 24 år och blev mamma på lucia. Med andra ord handlar mitt liv just nu om min lilla Levis och hans behov. Innan jag blev mammaledig pluggade jag till psykolog. Helgen blir lugn. Ska ha vänner över på middag och bara njuta av familjelivet.

  Om jag får en tjej nästa gång är för övrigt Rio ett av toppnamnen och det tack vare dig!

 50. Profilbild för Catrine
  Catrine

  Jag heter Catrine, är 23 år och har hängt med på din blogg sen några månader innan Bonnie föddes.
  Bor i Sundsvall och har en liten dotter som är ett och ett halvt år 🙂

  Jag jobbar på restaurang och i helgen blir det nattjobb för hela slanten. Vilket faktiskt ska bli roligt för jag har världens bästa kolleger!

  Du skriver så bra och verkar så avslappnad. Du lyckas få även de vanligaste vardagsanekdoter att bli sjukt kul. Därför läser jag här så gott som varje dag, jag är inte ens så jätteintresserad av mode, men du skriver så bra och intressant så jag älskar att läsa ändå 🙂

  Ha en bra valborg!

 51. Profilbild för Erica
  Erica

  Hej! Har följt din blogg i ca 3 år nu tror jag. Jag blir så glad och peppad av att läsa dina texter, du är väldigt bra på att fånga de små ögonblicken varje dag. Tycker det är jättekul att följa dig och dina fina tjejer, även om vi inte känner varandra. Jag är 34 och bor sen några år tillbaka i Oslo. Älskar Norge och kommer aldrig flytta hem igen 🙂 Längtar otroligt mycket efter både en kille och att få barn, och hoppas de dyker upp innan det är för sent… Vem vet, kanske möter jag honom i kväll ”på byn”? Ska ut i det fantastiska vädret nu och dricka drinkar hos en kompis på hennes takterass. Hoppas du får en fin kväll också! Kram, E

 52. Profilbild för Anna
  Anna

  Jag heter Anna, är 29, bor i Sollentuna. Snart klar arkitekt efter massor av år av pluggande. Är just nu ute i skogen med min kille, i en nationalpark nära Askersund, en plats jag använder till mitt exjobb. Längtar tills jag är klar i sommar, får jobb, kan köpa hus o skaffa bäbisar. Jag har läst din blogg megalänge! Så tack för en bra blogg!

 53. Profilbild för Drejmamman
  Drejmamman

  34, snart 35, läkare, men just nu mammaledig med tjej nummer två som föddes i november. Ettan är snart tre år så jag känner mycket igen mig i ditt mammaliv. Dessutom är jag västgötatös från början, men sedan drygt tio år fast i storstan. Vi spanade faktiskt också på husen i Farsta när vi skulle flytta från innerstan, men det slutade i Solna… Följer dig här och på twitter -du verkar helskön.

 54. Profilbild för minis mamma
  minis mamma

  Alltså jag måste erkänna att den här kepsen var bannemej det finaste jag har sett sedan jag konfirmerade mig 😉 Nu blev jag grymt avundsjuk på dej! Kram

 55. Profilbild för Åsa
  Åsa

  36 år, bor på Lidingö, två döttrar i exakt samma ålder som dina. akademikerkarriär, ganska långt ifrån ditt media-och modeliv, men läser din blogg för att det känns som att vi har rätt mkt samma typ av funderingar kring det här stadiet i livet.
  Befriande också med en blogg som beskriver mammalivet som rätt enkelt, allt flyter på, det är kanske inte så fruktansvärt jobbigt som många mammor vill påstå? tycker det blir lite tjatigt med alla som varnar kring nästa steg jämt; ”du kommer inte orka någonting i slutet av graviditeten”, ”förlossningen gjorde fruktansvärt ont”, ”oj, ska ni ha två så tätt, det kommer bli jobbigt!”. Allt har, till viss del iallafall, dementerats när jag väl själv kommit dit.
  Det jag hör nu är hur otroligt svårt det kommer bli att klara spagat mellan karriär och familjeliv… Men nu lyssnar jag inte längre på andra utan bildar mig en egen uppfattning 🙂
  I helgen skulle vi ha grillat, umgåtts med vänner, gått till ngn majbrasa, men kom hem nu från Astrid Lindgren där vi tillbringar 10h med vår minsta pga svullen fontanell, men nu har vi gjort allt man kan göra på akuten (enligt dem själva) så nu vet vi att hon bara har en vanlig virusinfektion som INTE satt sig på hjärnan. Nu istället: rödvin, hämtmat, ligga sked med min man i soffan och smälta dagen till ngn dålig film.
  Tack för bra blogg!

 56. Profilbild för Jenny
  Jenny

  Hejhej!
  Jag är nästan precis som Drejmamman haha… jag heter Jenny och är 34 år, bor i Västervik och är läkare och har en vintage-butik. Följde din blogg mycket när du var gravid för det var jag också, har nu två döttrar som är 4 år resp 3 månader. Tycker du verkar så reko och trevlig och blir inte så stressad av din blogg som jag kan bli av andra mammabloggar, snarare inspirerad. Kram och hej!

 57. Profilbild för hemulenochgrodanboll
  hemulenochgrodanboll

  Hej! Jag heter Jonna, är från Östersund men bor nu i Göteborg med min dotter Isabelle, 13 månader, och min sambo (från Sjötorp utanför Mariestad.. gissar att du kanske varit där). Inte gift än, men jag tjatar regelbundet och friade nu i påsk, med hjälp av ett påskägg, så snart kanske även jag är gift =) Jag jobbar på ett av stadens universitet, bor centralt, oroar mig över stora barngrupper på förskolan och längtar efter barn nr 2.
  Såg dig i somras när du och din familj var i Fredrikshamn (är själv halvdansk och ofta där) och nu i efterhand önskar jag att jag hade vågat säga hej. Men ni var nog den snyggaste familj jag någonsin sett så jag blev mest rädd =)
  Har följt din blogg sen expressentiden och den är fortfarande lika intressant. Vi är ju i samma ålder så roligt att följa någon vars liv tar ungefär samma svängar vid ungefär samma tid.
  Hoppas även du har en väldigt bra valborg och sen 1 maj!

 58. Profilbild för sofi
  sofi

  Hej! Jag e 30 år, jobbar som sjukgymnast. Bor i köpenhamn med min danska kille och våran dotter Filippa 11 månader! Saknar sthlm mycket. Har läst din blogg 1 år.

 59. Profilbild för Jessica E
  Jessica E

  Jag är 38 år, gift och har två tjejor på 2 resp 4 år. Född Stockholmare och bor söder om söder fast lite närmare Södermalm än du 🙂. Jobbar med att göra tillvaron för våra mjölkkor så bra som möjligt och propagerar för min omgivning att de ska dricka och äta svenska mjölkprodukter! Har utöver mitt agrara intresse ett stort modeintresse 🙂 Har läst din blogg i 1 år och tycker du är störtskön och cool!

 60. Profilbild för Sara
  Sara

  Jag heter Sara, är 30 och har fått en liten unge för snart 4 månader sedan. Har hängt på din blogg sedan ”expressentiden” och gillar blandningen av smått och stort samt din stil.
  Jag följer några bloggar men är en sån som aldrig kommenterar, förutom för typ ett halvår sedan – på din såklart. Jag frågade dig om råd om hur man får sin relation att funka med små bebisar (du och Per verkar vara så bra på det) och du var schysst och svarade med egna bra tips samt la upp min kommentar så att jag fick flera andra bra råd. Ikväll ska jag följdaktligen vårda min relation med hjälp av lite vin, en Woody Allen-film och prat om allt som inte rör bebisar. Ha en riktigt mysig helg!

 61. Profilbild för Caroline

  Hej!
  Har läst din blogg sedan jag fick redan på att jag hade en bebis i magen. I juli är det två år sedan. Älskar din avslappnande attityd och att du visar att man fortfarande kan vara sig själv och inte bara mamma. Så…jag är 28 år, bor i Malmö och har en tokfin dotter som är 14 månader. Jag jobbar som kommunikatör på IKEA i Älmhult och älskar kläder och mode!
  Tack för en bra och inspirerande blogg!
  Caroline

 62. Profilbild för Lotta
  Lotta

  Hej
  Jag heter Lotta och har barn som är nästan exakt lika gamla som dina. Så känner igen mig i mycket. Har följt din blogg sedan strax innan din äldsta föddes. Mina föräldrar bor i Farsta Strand så promenerar ofta där. Håller med om att det är vackert!

 63. Profilbild för Johanna

  Hej!
  Heter Johanna och är 23..NEJ snart 25 år.- Shit vart tog tiden vägen? Bor i Gbg, sambo sen 6 år och har en dotter på 14 månader.
  Har inte följt din blogg så länge men läser alltid dina sidor i Mama och älskar det du skriver.

  Tycker du har en skön avslappnad stil och inställning till föräldrarskapet och inte alls den här ”man får absolut inte” stilen osv. som många andra bloggare har.

  Köpte senaste numret av Mama igår och har precis läst igenom intervjun med dig! VILKEN TOPPENINTERVJU! Du är grym! Och jag gör också allt hemma 😉 haha

  Helgen går ut på att göra iordning min cykel och fixa så att lillan kan åka med därbak. hjälm och cykelsits ska alltså inhandlas och den trasiga cykeln ska bli som ny igen inför sommaren 🙂

  Tack för en grym blogg!!
  / Johanna

 64. Profilbild för Frida
  Frida

  Student, 24 år, snart klar med utbildning efter 4 ½ år. Spännande! Kom på att jag faktiskt är vuxen och få göra som jag vill och åkte därmed ut till landet för häng med föräldrar istället för att fest till fyra.. Bra beslut! Följt bloggen i flera år och tycker du är en prima förebild att inspireras av när 20nånting livet tar för mycket på krafterna:)

 65. Profilbild för Moe
  Moe

  17 år. Läser din blogg för du skriver så fint om vardagen.
  Själv har jag ångest inför framtid och student, är oerhört vilsen inför allting och skulle vilja ha ett liv med stabilitet. Längtar bort från tonåren men ändå inte. Gillar att babbla och skriva, ibland skriver jag oklara kommentarer som denna. Kanske för att du verkar ha det så fint med en mysig familj och du verkar så harmonisk!

 66. Profilbild för Mia
  Mia

  Hej!
  Jag heter Mia, är 38 år bor på Lidingö. Mamma till Leo, 9 månader. Jag hittade din blogg i vintras när jag googlade på blogg+miami eftersom vi skulle åka dit 4 veckor under feb-mars. Det var jättekul att läsa din blogg under tiden du förberedde dig för resan och sedan när du även var där. Jag blir inspirerad av många av dina tips, gillar din stil och att du verkar vara så reko och skön. Jag tycker att du inspirera mig till att vilja vara mig själv. På min att-göra-lista har jag skrivit upp att köpa den där krämen du rekommenderade för ett tag sen. Har träffat vänner ikväll och ätit supergod middag och tittat på Valborgsmässoeld i Vasastan.
  Önskar dig en skön Valborg!

 67. Profilbild för Bea
  Bea

  Mammaledig till lilla T, snart är fem månader gammal. Jobbar annars som lågstadielärare, vilket är världens mest roliga OCH arbetssamma jobb.
  Är nybliven trettioåring som gillar att god mat, resa och umgås med vänner. Inte gift än…

  Kommer ursprungligen från dina trakter men bor numera i Borås. Gillar att läsa dina roliga beskrivningar om vardagslivet med små barn. Det är befriande som förstagångsförälder att läsa dina texter och känna igen sig. Du förmedlar verkligen att livet inte stannar upp bara för att man får barn! Härligt!

 68. Profilbild för Elle

  Hej.

  Jag är 29 år (snart) och läser ofta din blogg. Du verkar vara en sån grymt skön tjej och fin mamma. Och Bonnie och Rio är två så väldigt kära små töser. Älskar när du skriver om mode och barnmode, som ligger mig extra varmt om hjärtat.

  Jag har två kids, Filli 6 år och Milo 4 år. Vi bor, tillsammans med barnens pappa, i en egentligen alldeles för liten sekelskiftslägenhet i en relativt liten stad i södraste Sverige.

  Så fort jag har möjlighet bloggar jag, för att jag har kommit på att jag tycker att det är så himla roligt, om framför allt barnmode men också vuxet mode, inredning, livet och saker jag tycker är vackra. Det ger utlopp för min kreativa sida sedan jag fick ge upp min dröm och göra mig av med min egna lilla barnklädesbutik. Nu arbetar jag i stället på en förskola, och det är faktiskt inte så illa det heller 🙂

  Tack för all inspiration du ger och för att du delar med dig av lite av ditt liv. Det är kul att läsa!

  Mvh// Elle

 69. Profilbild för Elle

  Om du skulle vilja kolla in och har tid till det så skulle jag kanske skriva att adressen till min blogg är http://www.kviddevitt.blogspot.com

  Mvh igen// Elle

 70. Profilbild för Rebecca
  Rebecca

  Hej!

  Jag är ett 18-veckors-preggo och bor den här våren i San Francisco för att göra praktik. Min kille är kvar hemma i Sverige, och det är lite knepigt att vara ifrån varandra när det är första graviditeten och när allt är nytt vad gäller sjukvård i detta land.
  Fick reda på graviditeten veckan innan jag åkte, men tvekade inte en sekund att åka iväg, tänkte istället att det här är ju värsta chansen. blir nog inga fler sånna tillfällen på ett tag framöver iallafall.
  tur också att jag och min kille varit tillsammans i drygt sju år.
  Om två veckor fyller jag 26, bra ålder tror jag. Ska också bli kul att vara en relativt ung mamma. Bor annars i Stockholm där det ju vanligtvis debuteras lite senare. Dagen innan jag fyller år har jag (efter mkt trassel och ihopsparande av pengar) det första, och kanske enda ultraljudet. Spännande!
  Har lovat att ringa min kille så fort jag kommit därifrån, har är såklart ledsen att missa det hela.
  Jag är först i mitt kompisgäng med att få barn, därför känns det himla kul att läsa om dig och dina graviditeter och dina barn. Har följt dig sedan bonnie låg i magen, så jag tycker jag ”kan det där” med graviditeter nu 😉

  Kramar!!

  p.s så kul när du lottar ut och ger bort grejer i bloggen också, fortsätt med det!

 71. Profilbild för Lene
  Lene

  29 år, gift, ingeniør og norsk, har fulgt deg leeenge, tror Elin Kling linka en gang og så var jeg fast. Liker veldig godt å lese bloggen og håper jeg en gang blir en like rolig mamma som du 😉

 72. Profilbild för Christine

  Hej Cecilia!

  Kul att du vill veta lite om oss läsare. Jag har redan skrivit i ett preggo-kort mail till dig om mig. Men jag skriver gärna lite igen.

  Är en bloggande tvåbarnsmamma, med töser i samma ålder som dina. Eira, snart tre och Lóa 6 månader. Jobbade innan mammaledighet som butikschef i en klädaffär, är numera frilansande makeup artist, som älskar att fota, baka och gå på loppis. Bor söder om Göteborg med familjen och tre katter.

  Tycker väldigt mycket om din blogg,och följer den dagligen. Stor kram till dig fina Cecilia

 73. Profilbild för Rebecka
  Rebecka

  Jag heter Rebecka och är 24 år. Har inga barn och heller inga tankar på att bli mamma innan jag är 30 (minst!). Gillar din blogg för en skön blandning av vardag, mode och inspiration.

 74. Profilbild för Linn
  Linn

  Hej!
  Jag är 26 år och läser psykologi i Norge. Jag vill också bli en ung, cool mamma så därför följer jag din blogg för du inspirerar! Du verkar ha så härlig inställning till allt, positiv men ändå inte överpositiv liksom… Det är en komplimang! Överpositiva människor är ju jobbiga. Men du hittar det roliga i vardagen. Hittade din blogg när Ebba von Sydow länkade till den en gång.

 75. Profilbild för tiina
  tiina

  29 år med son på 2,5 år, jobbar inom skolan. Följt dig sedan expressen-tiden. Började läsa eftersom du precis som jag är från M-stad.
  Älskar sättet du skriver på! Älskar blandningen mellan barn, vuxen, mode och precis allting annat! Tycker dock (eftersom jag är beroende) att du ibland skriver för sällan=)
  Kram och tack!

 76. Profilbild för Jenny
  Jenny

  Hej Cecilia!

  Jag heter Jenny och är 24 år. Är snart klar med mina universitetsstudier efter 5år och jag bor med min sambo och min lilla katt.
  Har följt din blogg sen expressen tiden och tycker alltid att det är lika roligt varje gång jag kommer in och ser att du har uppdaterat 🙂

 77. Profilbild för Camilla

  29 år, precis nygift och hemkommen från vår smekmånad i Filippinerna.

  Har följt dig sedan expressen-tiden då ett av mina intressen är kläder och allt vad det innebär. Tycker att du känns äkta och jordnära och gillar ditt sätt att skriva! 🙂

 78. Profilbild för Natalie
  Natalie

  Heter Natalie, är året yngre än dig…
  Född och uppvuxen i Västergötland, men flyttade över till Småland för ett par år sedan. Jobbar som lärare på ”låg och mellanstadiet”. Har tvillingkillar, precis 3 år fyllda. Älskar din blogg som jag följt sen i somras, likväl mode, som mammaliv. Två intressen som jag delar! 😉

  Kram till dig

 79. Profilbild för Linnéa

  Hejsan! Jag heter Linnéa är 19 år och pluggar sista året på gymnasiet. Försöker få ihop ett liv med skola, handboll, tvärflöjt, vänner och ideellt arbete samtidigt som jag haft prestationsångest sedan mellanstadiet vilket jag fåt jobba med varenda dag. Ibland har det gått så långt att jag fått andningssvårigheter på grund av det.

  Läser din blogg för att du verkar så harmonisk samtidigt som du är på riktigt. Ibland är inte allt perfekt men du verkar fortsätta vara du i alla väder och det är så himla fint. Min största mardröm är att bli som alla andra, att bli en i mängden och det kan stundtals vara oerhört frustrerande.

  Tack för att du skriver så befriande.

 80. Profilbild för Lina

  …och jag heter Lina, 27 år. Tillsammans med min sambo har jag två gullungar, Lova och Levis som är snart 4 och 1 år gamla. I höst läser jag min sista termin till beteendevetare. Älskar allt som gör att livet blir lite roligare, mode, musik, inredning, fotografering och familj/vänner såklart.

  ha en fin dag!

 81. Profilbild för Malin
  Malin

  En 29-årig tjej bosatt i Göteborg tillsammans med min sambo och vår dotter på 1,5 år! Har följt din blogg sen vi fick vår dotter och jag letade efter roliga och bra ”mamma-bloggar” för att försöka förstå vad vi hade gett oss in i 🙂 Många av dem har jag raderat från mina favoriter för längesen men din har jag haft kvar hela tiden och så kommer det att förbli! Tack för härlig läsning om både stort och smått i livet!

 82. Profilbild för Hanna
  Hanna

  Hej! Jag heter Hanna och är 23 år och bor i Småland. Pluggar till socionom, jobbar extra som receptionist på Friskis&Svettis, är aktör i Landstingsrevyn och jympaledare på F&S här i stan. Älskar att dansa salsa och att laga mat. Bor tillsammans med min sköna snubbe, tycker det är fantastiskt jäkla skönt att våren är här och är just nu igång med att skriva C-uppsats om hur det kan vara att växa upp med ett syskon som har Aspergers syndrom/högfungerande autism. Sjukt intressant! Din blogg har jag följt sedan Expressen-tiden, och den var faktiskt den första modebloggen jag började läsa! =) Tror att anledningen till varför jag hållt fast vid din blogg är på grund av att du är så skön, du bara är liksom! Cool, kör bara på, det får gå som det går. Grymt snygg stil som inspirerar. Thanks! =)

 83. Profilbild för R
  R

  Hallå!
  Jag är en mormor som började läsa din blogg när det letades namn till ett av barnbarnen och jag hade läst någonstans om erat namnval till Bonnie. Nu blev det inte det namnet vi snodde men jag fortsatte läsa om din vardag. Du skriver enkelt och trevligt om vanliga saker.
  Det finns allt för många bloggerskor som fokuserar på sitt EGO och yta men tack och lov får de sällan någon kommentar för vad finns det att säga annat än: Stackars dig!

  Tack för att du delar med dig av trevligheter.

 84. Profilbild för Sara

  Jag har läst din blogg dagligen sedan tiden innan du träffade Per och tycker fortfarande det är lika kul och inspirerande 🙂

  Själv bor jag i Halmstad, är färdig socionom men jobbar som tågvärd (fast inte på SJ). Sambo och två katter samt en underbar lägenhet. Nu fattas bara barn och bröllop och kanske drömhuset så småningom. Fram tills dess tränar jag, i måttlig mängder och njuter av livet i allmänhet.

  Tack för en toppenblogg!

 85. Profilbild för Aniika
  Aniika

  Hej,

  tvåbarnsmamma med barn i ungefär samma ålder som dina. Vet inte hur jag halkade in på din blogg första gången, men har följt dig sen du fick Bonnie. Gillar blandningen av resor/mode/vardag i din blogg, tack för det!

  Jag är jurist, just nu mammaledig med minstingen. Reser gärna och ofta, tränar när jag hinner och orkar. Bloggar själv en del på http://yesterdayyousaidtomorrow-aniika.blogspot.com/

  Ha en fin dag! 🙂

 86. Profilbild för Anna T2
  Anna T2

  Hej jag heter Anna T2, och kommer från Farsta, är också journalist, och har jobbat mycket med morgonprogram i radio, fast på 90-talet!

  Är 38 år, har också två flickebarn med två års mellanrum och bor bredvid Äntligen morgon-studion, typ.

  (Men jag är ingen stalker.) Gillard din blogg och din stil!

 87. Profilbild för Josephine

  hej, 22årig tjej som jobbar som skidlärare i dom svenska fjällen på vintern och andra säsongsjobb på sommaren. Min valborg blev lugn och hemma med familjen. Skönt att vara stilla ibland.
  Tycker din blogg är toppen och att du är en väldigt inspirerande människa.

 88. Profilbild för hanna
  hanna

  Hej!
  Jag heter Hanna och bor i Skåne. Mina barn, Lisen och Elsie, är nästan jämngamla med dina. Halkade in på din blogg för ett år sedan och tycker att den är ett trevligt tidsfördriv 🙂

 89. Profilbild för Jenny

  Hej hej,
  Jag heter Jenny. Är 22 år och ensamstående mamma till en liten Vidar som till sommaren blir 3 år. Jag har en superfin pojkvän han har en son på 2 år.
  Jag pluggar till socionom och har kommit lite längre än halvvägs med mina studier. Just nu är jag mitt uppe i ett litet viktminskningsprojeket där jag hittils gått ned ca 13 kg, har ett antal kilon kvar men är iallafall på rätt väg.

  Jag har läst din blogg sedan du fick Bonnie, hon och Vidar är ju nästan lika gamla:)
  Gillar den eftersom att jag dels tycker att du har bra smak och en härlig stil så du ger mig inspiration sedan gillar jag även blandning av mode, barn, jobb, vardag osv:)

  Ha det fint!

 90. Profilbild för cecilia

  Jag heter Cecilia, är 29 år och har en son på snart 14 månader. För ungefär åtta månader sen gifte jag mig med Jens och vi döpte vår son Link.
  Jag hittade din blogg på Expressen sommaren 2009 när jag hade mitt första sommarvikariat på en tidning. Din blogg var en av de första jag började följa och jag gillade den (och dig) från första stund. Jag var på bloggeventet med me&i där i Bonnierhuset och jag måste säga att du verkar vara en så himla rar människa. (Ville gärna säga det till dig då, men jag kände mig lite som en stalker, haha)
  Jag är också journalist och har ett vikariat som redigerare på TT Spektra för tillfället.
  Ha det gott!
  Kram

 91. Profilbild för Helena
  Helena

  Helena, 34 år, bor i Bjärred utanför Lund. Har en son som nyss fyllde 3 och gifter mig om en månad med min sons bonuspappa så just nu är det mycket fokus på bröllop men även hus- och trädgård då vi totalrenoverat vårt hus från -79 som vi köpte i slutet av 2009 (med härliga tidstypiska detaljer som brun emalj och korkoplastmatta på golven – huuuu!). Har hund som jag tävlar agility med, syr egna kläder till sonen (men kompletterar med annat oxå givetvis – allra helst din Me&I-kollektion!) och tränar en hel del (tack för playlisten!). Gillar design och mode och tycker din blogg är en helt fantastisk kombo av allt – barn, hem, kläder och lite till. tack!

 92. Profilbild för Frida

  Hej Cecilia!

  Jag heter Frida, snart 28 år och bor tillsammans med min man A och våra två barn Eric och Isabelle i Skåne, i en liten by vid havet. Eric är 3,5 år och Isabelle är 21 månader.
  Vi håller på att bygga hus och bor sedan snart ett år tillbaks i en liten sommarstuga som vi hyr. Snacka om prövning, speciellt under den kalla och långa vintern. Men vi kommer verkligen uppskatta vårt hus som vi flyttar in i nu i juni!
  Jag älskar att vara med min familj, att bara vara vi tillsammans är helt underbart tycker jag. Intressen jag har är matlagning, fotografering, resor, inredning, mode, umgås med vänner och så har jag börjat springa för några månader sedan. Känns riktigt skönt och nu har jag börjat se fram emot och längta efter varje löptur istället för att känna det som ett jobbigt måste. Vilken härlig känsla!

  TACK för en mycket bra blogg!

  Hälsningar Frida

 93. Profilbild för Ulrika

  Hej hej! Ulrika (alias Lilla-Ulle) här! Det mesta om mig står på min blogg så det är bara att klicka in där 🙂

  Nu skriver jag efter helgen, så det får bli ”vad jag gjorde” och inte ”vad jag ska göra”.
  Inledde helgen på fredagskvällen med 60-årsfirande av min pappa på restaurang med familj och släkt.
  Valborg blev en hemma-dag med sambon och yngsta dottern (har tre barn, men två bor varannan vecka hos sin pappa och var där igår) eftersom hon var trött och började bli krasslig och jag (som är gravid i v. 36 och sjukskriven pga förvärkar) behövde vila magen. Det blev trädgårdspyssel och mys på hög nivå.
  1 Maj gick i inomhus-mys-tecken, då vädret var typiskt 1-majigt med sol och regn om vart annat och kallt i luften. Gick igenom och sorterade alla miljoner bebiskläder vi har i källaren bland annat. Ska bli spännande att se vilka vi får användning för.

  Tack för en trevlig blogg!

 94. Profilbild för En annan Cissi
  En annan Cissi

  Hej! Heter Cecilia som du men kallas oftast Cissi, bor på Söder med min man Pär och dotter Matilda. Halkade in på din blogg via din kompis Malin F-nånting när du jobbade på Expressen och var gravid. Var gravid själv då så jag fastnade och har hängt kvar sedan dess. 🙂

  I helgen hade vi barnvakt 2 hela nätter och spenderade följaktligen Valborg utan barn. Vi var på en superfin herrgård i Uppland och åt gott, sov länge, badade i hot tub vid sjön medans det klunkades mousserande vin. Promenerade, pratade utan att bli avbrutna, cyklade och hade det heelt jäkla underbart! 🙂

 95. Profilbild för Retrobohem

  Helgen var underbar, fylld av vänskap, rödvin picnic, shopping och utställning. Och sent igårkväll kom min särbo hem, sann lycka 🙂 Det enda som saknades var det underbara vädret från påskhelgen.
  Jag läste din blogg på Expressen, vi har inte samma klädstil, jag är 27 och har inte en tanke på barn, men bloggen är fortfarande underhållande att läsa!
  Jag gillar att du är avslappnad i inställningen till både uppfostran och mode.

 96. Profilbild för E

  Hej! Väntar mitt första barn i dagarna. 🙂
  Kika gärna in till mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *