Man måste inse det. Somliga kläder är inte kompatibla med gravidkroppen. Även om man får plats i dem rent fysiskt så skriker spegelbilden nej, nej, nej FÖR HELVETE nej! Jag deppar till exempel lite över min väst från Topshop som jag köpte för något år sedan. Inte alls olik den från Rabens saloner nedan. Den är helt fantastiskt snygg och vädret just nu innebär egentligen fullkomligt perfekt väst-temperatur. Men det går inte. Jag har provat flera gånger. Men jag ser ut som en övergödd, sjuklig kanin med fläckvis behåring. Eller som en köttbulle on legs. Eller som en nakenhund som någon matat med för mycket leverpastej. Överkroppen blir helt enkelt fullkomligt klotrund och så sticker det ner ett par förhållandevis smala ben där under som bär upp hela den här läder/pälsbollen där uppe. Jag gör mig själv en tjänst och spar den till våren i stället.

Västfrån Rabens salonger som liknar den jag har (fast min är mörkgrå) från Topshop.

0 svar

  1. Ååååhhh vilken underbart snygg väst!
    Nej det ska gudarna veta att man verkligen inte kan dra på sig vad som helst just nu…. (7 veckor kvar för mig)

    (har förresten anmält mig till dig mingel – hoppas jag får en plats, vore jätteroligt.)

  2. Åh vad mysigt att hitta till din blogg, har läst din krönika i mama ett bra tag och nu senast i gravidbibeln. Du är beviset på att man visst kan vara glamourös oavsett om man är gravid eller inte, det gillar vi! 🙂

  3. Åh kära nån vad jag känner igen mig! Med drygt två veckor kvar krävs det lite energi och en satans massa vilja att se så där avslappnat, dunder-gravid-snygg ut. Ibland går det, ibland är det bara alldeles för långt ner till golvet där alla ratade kläder hamnat….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *