Älskar den här låten

2005 eller nåt, så satt jag under ett åt lite drygt varje fredag, med i en panel i P3 som hette Flipp eller Flopp. Jag  jobbade som reporter och musikredaktör på en tidning vid den här tiden och musik var mitt stora intresse får man nog säga. Vår (det var jag, en känd gäst och en lyssnare) uppgift var hur som helst att i direktsändning flippa och floppa nya låtar. Alltså avgöra om de skulle bli en hit eller inte. Och jag brukar inte sällan malla mig ochberätta att någon gång när vi sammanställde det där flippandet och floppandet mot resultatet – hur det faktiskt hade gått för låtarna – så visade det sig att jag haft så satans rätt. Varje gång! Inte ett enda fel hade jag gissat.

Sedan dess har jag haft en smula hybris kring det här och alltid känt att jag har en sjujäkla vibb (den kaaaaaaan ha avtgit en smula sedan jag gick in i småbarnsbubblan och det där med musik har fått flytta ner ett par pinnhål på intresselistan. Men jaja. Det tänker vi inte på nu) när det gäller att spotta hittar. Och med det sagt: Gud vad jag gillar och hejar på Robin Stjernberg på lördag. Vilken jäkla låt va!? En hit man inte behöver lära sig att gilla. Den sitter direkt.

[spotify id=”http://open.spotify.com/track/0apqDPK578iRoiR9VIRA0a” size=”medium” theme=”black” view=”list”]


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Sofia S
  Sofia S

  Ha!! Jag håller med! Fast jag tyckte det tog en lyssning innan den satte. När jag hörde den första gången tänkte jag för mycket på hans kavaj (?). Blev nästan förvånad när jag i lördags upptäckte
  att den (låten) ju är bra. Tippar oxå på hit.

 2. Profilbild för marie
  marie

  Fast, skapligt tjatigt med you 750 tusen gånger! o den andra låten Begin lika många gånger , tur att smaken är olika

 3. Profilbild för Emma
  Emma

  Min favorit 🙂

 4. Profilbild för Karin
  Karin

  Alltså Cecilia, jag älskar dig och din blogg. Men det här låten ger mig rysningar. Och inte behagliga rysningar.

 5. Profilbild för Sandra
  Sandra

  En hit? Ja. En bra hit? NEJ! IQ-befriad barnpop skulle jag kalla det.

 6. Profilbild för Ias
  Ias

  Ja, grym låt! Satte sig direkt för mig. Jag är också en riktigt hit-hittare – enligt mig själv då 😉

 7. Profilbild för Emi
  Emi

  En hit? Kanske för en publik som är under 16 år.
  En helt iq befriad låt. Jag reagerar också på hur du förklarar flipp och flopp som att du är en fröken på lågstadiet. De flesta vuxna som någonsin lyssnat på radion vet hur det funkar.
  Din ego fixering lever vidare! Rätt så roligt att följa.

  1. Profilbild för Pulber
   Pulber

   Oj, taskig dag much?

  2. Profilbild för Lene
   Lene

   Jeg er norsk og hadde aldri hørt om Flipp og Flopp før, så for meg var det viktig at det ble forklart.

 8. Profilbild för Elin
  Elin

  Väldigt nära vänner till mig som skrivit låten. Den är heeeelt fantastisk!!!! Tänkte samma sak första ggr dom spelade upp den. Roligt att du nämner den i bloggen. Hejja Robin!!!!

 9. Profilbild för Vic
  Vic

  Fått kommentarsflipp här. Visst är den bra! You:ar lite då och då under dagen. Tror dock Yohio eller Munther tar hem det tyvärr. Fjortisarnas festival i år!

 10. Profilbild för anna

  Jag älskar oxå den låten!! Vill att den ska vinna.

 11. Profilbild för Simone
  Simone

  Hejar också på Robin. Han har grym röst!
  Tack förresten för vårsko tipsen för några veckor sedan. Idag inhandlades ett par Vans med stjärnor på! Är så nöjd:-)

 12. Profilbild för Aniika

  Lyckas inte sjunga med så bra, men jo, vilken twist den har i refrängen. Oväntad, men ändå så självklar!

 13. Profilbild för Johanna
  Johanna

  Jag har också fastnat för låten, den är jättebra. Röstade på den vääääldigt många gånger i andrachansen. Och kommer rösta på den nu på lördag också. Men jag tippar på att Yohio vinner, inte för att jag vill det, men mina söner brukar tippa rätt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *