Brukar du också komma rännandes med långa önskelistor så fort nån du känner ska till USA? Det händer att jag gör det och då brukar det stå nerklottrat bland annat ögonfransböjare från Shu Uemura/Sephora, en specialbehå från Victorias secret som kan knäppas lite hur som och dessutom trollar fram värsta superhyllan under vilken partyblåsa som helst, läppbalsamet Sugar rosé från Fresh (en ny grej som jag just fått i present och som jag definitivt kommer fortsätta med) och såna där underbara Big red-tuggummin.

Amerikana är ett företag som nyss startats av svenska Anna. Hon bor i Kalifornien och fungerar som personal shopper  – länken mellan dig och dina amerikanska favoritvaror. Hade jag varit lite mer på hugget hade jag nog bett henne handla något snyggt från Mulberrys kollektion för Target, men nu verkar det mesta redan vara slutsålt. Hur som. Fiffig affärsidé hon kommit på tycker jag!

0 svar

 1. Vilken superbra idé! Hade jag inte haft turen att ha en syster som är gift med en amerikan och är där titt som tätt hade jag helt klart utnyttjat detta.

 2. Jättebra affärsidé! Själv skriver jag långa inköpslistor till min stackars lillasyster som bor i USA när hon är på väg hem till Sverige. Jag satt senast igår och tittade på diverese fina barnartiklar som jag vill att hon köper med sig när hon kommer hem i december. Annars är ju Sephora alltid underbart men jag har märkt att man inte riktigt förbrukar lika mycket skönhetsartiklar när man är mammaledig 🙂 Mulberry och Target hade jag helt missat; låter ju alldeles förträffligt! Det måste jag kolla upp!

  Ett stort lycka till med förlossningen! Hoppas att allt går bra.

  Veronica

 3. Kändes som ok avgift att betala 20% om hon skickat som gåva, nu åker man ju på det också. Då kan man lika gärna beställa själv från de som levererar hit (tex Sephora). Hon borde skicka som gåva, men det är väl olagligt att sätta i system kan man tänka sig…

 4. Tycker Amerikana är vassare dock eftersom man kan brows:a sig genom HELA sortimentet (inte endast nätshoppingen) i alla favoritbutikerna och få det hemskickat. Toppen att ha person som ser till att det blir rätt och som kan ge tips o råd. Och yes – jag har redan signat upp mig för en Mulberry for Target – kan inte vänta! 🙂

 5. Big Red finns att köpa lite här och där på udda tobakshandlar….men alltid på The English Shop i Söderhallarna.
  Så det slipper du beställa eller vara sparsam med framöver! Gillar dem mycket själv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *