Jag firade midsommar med mina gamla barndomsvänner. Man kanske skulle kanske kunna kalla mig kompiskonservativ, med det inte sagt att jag inte gillar att lära känna nya människor, för det gör jag, men  det är ändå något väldigt speciellt med mitt gamla Mariestadsgäng. Många av dem har jag känt sedan 10-årsåldern, och tillsammans har vi tagit oss igenom punkiga tonårstider, de dramatiska och känsloladdade åren när vi just fyllt 20, en avsevärd mängd härjiga fester, tjafsiga gnabb, resonerande samtal om viktiga livsval där kring 25 nånstans. Och så denna nya fas när många av oss fått barn, vissa är till och med inne på sitt andra. Det är fint att se på något vis. 

De härjiga festernas dagar är över. I stället ägnade vi oss åt lugnare aktiviter. Kubbspel till exempel. Jag och Bonnie kikade mycket intresserade från åskådarplats.

Och så dansade vi runt stången förstås.

 Theresa håller i lilla Lill och Kristin får sin första bebis i sommar.

Johan med sin i åtta veckor gamla dotter Majken.

Och när man tröttnat på att dragspels- och blockflöjtseländet runt stången var det skönt att villa hos pappa Per under trädet tyckte Bonnie. Ja, det tyckte Bonnies mamma också för den delen. Som sagt –  andra tider nu. Underbara, lyckliga tider till och med. 

För visst är det fortfarande något speciellt med midsommar. Har ni haft en bra helg? Hur har ni firat?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *