B90A1747Här får ni – förutom en snörpig min – förhoppningsvis också lite somrig klädinspiration. Somrig? Tänker du. Ja. Var är pastellerna och de fotsida luftiga klänningarna i blommönster? Bah. Jag känner mig väldigt oljuv för tillfället. Det här är mer jag just nu! Shorts från Bruuns Bazaar (gamla), bomberjacka från Filippa K och BLANKENS ”The Isabell” i cognac suede.

0 svar

 1. Hej
  Dina skor är jättefina och säkert jättesköna men leveransen av dem fungerar inte. Jag beställde mina skor 1/6 men de har forfarande inte kommit. Fick mail att de skickats för en vecka sedan men har forfarande inte dykt upp. Har ej fått något nummer att spåra skorna på. Har mailet Kavat/Blanskens men inte fått något svar. Det tar alltså mer än 5 arbetsdagar för leverans. Har nu mailet igen att jag vill ha mina pengar tillbaka då skorna inte kommer och det tillfälle jag beställde dem till redan varit.

  1. Hej! Alla skor har skickats iväg – jag vet inte vad detta kan bero på eller var felet kan vara. Jag meddelar logistikpersonalen och ber dem höra av sig till dig bums. / Cecilia

  2. Jag har beställt (andra företag refererar jag till nu) nu i sommar och haft grymma problem. Det har visat sig att det varit mycket extra personal på posten som ställt till det…
   Inte lätt för dem, men tråkigt för oss 🙂

 2. Hej! Såg jag fel eller fanns det någon bild av The Isabell i guld men med rött band bak och rött ”foder”? Sådana hade jag gärna velat ha…

 3. Hej, gillar din jacka och tänkte beställa en. Vore guld värt om du ville dela med dig vilken storlek du har på den? och om de är normala i storleken 🙂 tackar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *