Äntligen har jag hittat rätt

Nej men vilken härlig dag det här blev! Efter solig frukost på balkongen (ja, jag hade till och med SPF på mig) promenerade jag och Bonnie med Per och släppte av honom vid hans jobb. Sedan har vi strosat genom vackra, turistpackade Stockholm tillbaka mot Söder igen.

På fötterna har jag haft mina nya sandaler som jag sprang på under en snabb rusch på stan i går (, ja, vad ska man göra – det regnade ju?). Jag har letat i månader efter nya sandaler. Känt mig lite less på gladiatorsandaler, inte riktigt haft råd med de där snygga i mocka från Acne, helt ratat frans-sandaler, varit lite taggad på ett par snyggingar från Marlene Birger men de var inte heller helt okej sett ur plånboksperspektivet. Men så sprang jag då igår på det jag letat efter på DNA. Från märket Roots, fint läder och bra sula. 499 pix och helrätt – åtminstone för mig!

Jag vet inte hur det är, men jag kan inte hejda mig från att helt släppa loss mig själv i bekvämlighet och mjuka material på helgerna. Men det behöver ju inte betyda att det inte kan se lite coolt ut, eh? Zebrajumpsuit från Rodebjer, vitt linne från Stylein, tunn kofta från BCBG MAx Azria, sjal från Part Two väska Marc by Marc Jacobs och så de nya sandalerna då.

/Cecilia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *