Nästa vecka och över påsken ska jag vikariera för Gry Forssell i Mix Megpols Äntligen morgon. Det ska bli skitkul, sedan jag slutade i december har jag verkligen saknat de där tidiga morgnarna. Konstigt kanske någon kan tycka, men jag är morgonmänniska och har hyfsat lätt att få fart på mig, även om klockan är fem.

Jag och Bonnie var på besök i studion i morse, ett hastigt påkommet uppdrag, barnvakt hann inte ordnas. Lillan mutades med russin, men efter ett tag fick hon nog av att sitta i soffan på avstånd och kom tjattrandes till mig. I mitt knä fick hon syn på Adam Alsing på andra sidan mixerbordet varpå hon sträckte fram sitt lilla sträckta pekfinger mot honom och högt och tydligt hojtade –  ”apa!” Rakt ut i den direktsända etern. Det blev väl fel där bland konsonanter och vokaler kan jag tro.

Bonnies snygga tigertights kommer för övrigt från The Brand.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *