Som några noterat spelades en sketch i Hellenius hörna som hade premiär i torsdags in hemma hos oss. Per är inblandad i projektet och när inspelningsteamet behövde ett nybyggt hus att filma i fick det bli vårt. De dundrade in tidigt en morgonen. Jag hade sovit fruktansvärt kass på natten, så jag låg och drog mig så länge jag bara kunde. Sen gick jag ner för trappan och möttes av kameror, mikrofoner och en satans massa folk. Jag åt frukost i morgonrock medan David Hellenius satt bredvid i peruk och blev sminkad. På andra sidan satt en storögd Bonnie och kletade yoghurt i håret. Lite så.

Arga snickaren-sketchen blev ju i och för sig kul, men Mads Mikkelsen-parodin är ju bara så rolig att jag skrattar på mig.

[youtubeplay id=”d2sgNpoXaxo” size=”medium”]

Missa inte programmet. Perfekt efter-att-ha-lagt-kidsen-tid på torsdagar 21.20!

0 svar

  1. Åh vad mysigt det ser ut hemma hos er, skoj att få en liten glimt till! Jag och min pojkvän är på bokhyllejakt och just en sådan som ni har i vardagsrummet skulle passa perfekt hos oss. Lite lagom oregelbunden sådär. Har du något emot att tipsa om var ni har köpt den..?

    Och så ett stort tack för en riktigt bra blogg! Jag kikar in ett par gånger om dagen och blir alltid – om inte inspirerad – så i alla fall imponerad över hur bra du skriver. Lycka till med nya lilltjejen!

  2. Hej!

    Håller på att leta efter en större väska som man kan använda som handbagage på flyg. Den ska gärna passa Ryanairbagagegränser som är 55cm x 40cm x 20cm. Det är jättesvårt att hitta en väska som uppfyller storlekskravet som som dessutom är snygg och tillräckligt cool för att man ska vilka knata runt med den i en storstad och i alla fall se lite halvchic ut. Du brukar ha bra koll på snygga väskor så jag hoppas att du kan ge mig något tips…

    Tack för en superbra blogg!

  3. Jättefint hemma hos er, det har låtit på dig som att ni har jättesterilt o är helt ointresserade av inredning men det såg ju orginellt o fräscht ut! Jag vill också ha sådan där coola chesterfieldsoffor när jag bor större!

  4. Imponerad av de uppmärksamma (!) läsarna, själv hade jag ingen aaaaaaning 🙂. Men kul att se ditt hus, görfint! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *