Ärmlöst? Jo man tackar

Jag har kännt mig lite diffust sugen på ärmlösa skjortor och blusar (men inga tank tops tack!) under vintern. Tänkt att sommaren skulle explodera i ärmlöst kombinerat med smala svarta byxor med hög midja (lite ”Grease” så där) alternativt ärmlöst till shorts under en liten skinnjacka med sandaler på fötterna.

Så när jag sprang på den här tunna blusen med kort liten ärm på Weekday härom dagen slog jag så klart till!

400 kronor kostar den lilla skapelsen, och jag tror jag tycker om den extra mycket eftersom den är ett sånt där plagg som kan göra att ett par jeansshorts plötsligt känns välklätt, ja uppklätt till och med. Snygg också med brett bälte i midjan och tights under. Användbar på många sätt och till mycket med andra ord. I all sin enkelhet.

/Cecilia


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *