Asch, min joggingrunda bara

Hörni hur går det? Joggar ni eller? Ska ni springa något lopp i vår och eller sommar?

[tailsweepplay id=”855″ size=”medium” id2=”2333286″]

Förresten. Man känner sig aldrig så vit som när man blir omsprungen av en en tjej med mjölkchokladsfärgad hy och en kropp som är en perfekt kombination av ultrafeminina former och stenhårt muskelpaket. Och själv flåsar man tungt efter.  Tanig. Vattenliksvit med undantag för ansiktet som går mot en oroväckande blålila ton.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Helene
  Helene

  Japp joggar både ute och inne på bandet, ska springa Blodomloppet med jobbet och sen Tjejmilen såklart, det är världens bästa roligaste att göra!!

 2. Profilbild för Aniika

  Jodå, jag springer på. Nyss hemkommen från 5 km barfotalöpning på ”Long Beach” (Koh Lanta). Har precis dragit ihop ett lag till tjejmilen 1 sep. Är såååå peppad just nu, hoppas det håller i sig hela vägen…

 3. Profilbild för Lina Lokander
  Lina Lokander

  Åh! Jag måste tipsa om http://tjejmarathon.wordpress.com/ . När man hör att det är ett tjejmarathon så tror man kanske att det är ett lite kortare lopp eftersom andra tjejvarianter av sportsliga tävlingar brukar vara mesigare än den ”vanliga” varianten. Men tjejmarathon är lite längre än ett vanligt marathon! Så coolt, varför skulle tjejer orka mindre än killar liksom? Att loppet dessutom samlar in pengar till Panzisjukhuset som hjälper utsatta, sargade, skadade kvinnor i Kongo gör ju att det här måste vara bästa loppet för året.

 4. Profilbild för Malin
  Malin

  Ja, ska springa midnattsloppet i år igen. har precis börjat springa i det fina vårvädret här hemma efter vintervila och skador. Aningen avundsjuk på dina löprundor nu dock 🙂

 5. Profilbild för ia
  ia

  Stockholm Marathon. Min första mara. Nervös, men det är fantastiskt kul att ha ett stort mål.

 6. Profilbild för Klara
  Klara

  Cecilia! Kan du inte lägga upp din spring-spotifylista här på bloggen? Vet att du gjorde det för nåt år sedan men då missade jag. Tack på förhand!!!

 7. Profilbild för Åsa M
  Åsa M

  Syrran och jag ska springa midnattsloppet tillsammans. Ska bli hur kul som helst.

 8. Profilbild för Solin
  Solin

  Tjejmilen! Får nog träna mest mentalt. Vi är 10 tjejer och jag kommer sist varje år. Hoppas på fler löparlåtar att lägga till på spotifylistan. Det hjälper en att komma ut. Ha de gott i Miami! Kram

 9. Profilbild för Ida F
  Ida F

  Det där såg ju inte så dumt ut. Alls. Fasiken, här öser regnet ner. Jag ska springa midnattsloppet och DN Stockholm halvmaraton. Ska försöka få till ett millopp här i vår också. När startar utmaningen som Cai skulle styra upp? Nyfiken! Och tack för all inspiration!

 10. Profilbild för Maja
  Maja

  Perfekt! Nu måste jag fråga: Är det någon av er som kan tipsa om en bra jogging-vagn? Just nu är jag ute och springer med vår Brio Go, och det funkar sisodär. Jag skulle bli så glad för lite tips. Det jag framförallt är nyfiken på är om någon är ute och springer med lite äldre barn, sådär 4-5år. Min pojk är 2 och tycker det är superroligt att följa med ut och springa och jag vill ju självklart att det ska fortsätta så. Så jag vill ha en vagn som han kan växa med. Tusen tack på förhand!

 11. Profilbild för Runnerslove

  Tjejmarathon såklart! 🙂 Kom igen tjejer!

 12. Profilbild för Jonna
  Jonna

  Maja! Jag började springa med mina barn tidigt i vanlig vagn (brio zenit)och sen när de var tre år fick de börja cykla bredvid. Funkar utmärkt. Den stora(5 år) klarar milen
  och den lilla(3 år) drygt 5 km. Man får anpassa sig och köra oftare om man vill träna mera. Har haft tur med barn som cyklar tvåhjuling tidigt dock.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *