Jag har laddat hela veckan. På lördag ska jag göra Kristins Pulled pork och jag börjar fan dregla bara jag tänker på det. Tror jag kör in den i ugnen kväll redan, så får den stå över natten. Gotta sig så att det doftar gott i hela huset när man vaknar.

Gud vilken helgpepp jag känner idag. Jag längtar efter nystädat hus, doftljus, mat som puttrar, all tid i världen för barnen, ett glas vin, nybäddad säng, bastubad – allt det där som är så gränslöst ljuvligt. Det är så det helst ska vara en riktigt bra fredag. Förberett för avkoppling.

 

0 svar

  1. Tack för en bra blogg! Kan du inte lägga ut receptet på den där pulled pork rätten. Verkar ju hur gott som helst och så där lagom snabbmatsaktigt så att till och med barnen kan gilla det. Längtar också efter helg. TGIF!

  2. Jag lagade pulled pork och jaklar vad maken (som forst sagt, ja, jag gillar ju inte griskott och kanske mast du slanga maten) blev glad! Jag ater ju inte kott men bara han. Nu tanker vi testa bade pulled lamm och pulled notkott! Jag kan starkt rekommendera att du lagar Julia Childs boeuf bourgogne. kram

  3. Yes..sist du la upp ett inlägg om pulled pork så blev jag inspirerad så jag och min man gjorde det…BÄSTA vi gjort, så JÄVLA gott och tror du jag fick pluspoäng hihi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *