Att leva i en skjorta

Vi har parkerat husbilen hos våra kompisar Theresa och Patrik och deras små tjejer Ines och Lill som har ett fantastiskt mysigt hus mitt i skogen, men ändå alldeles nära en lång, vit strand här på Österlen. Idag har vi firat Patriks födelsedag på ett väldigt stillsamt men ändå alldeles underbart vis med några lata timmar på den ljumma men disiga stranden. Efter köttbullslunch i stugan tuppade vi av nästan allihop och låg och slumrade i behaglig eftermiddagslur någon timme. I skrivande stund håller vi på att packa ihop oss för att rulla iväg och hitta något bra ställe att äta på ikväll. Den där mysiga pizzerian som några av er tipsade om känns väldigt lockande.

2-åriga Ines är den enda av kottarna som är stor nog att gå. Hon åkte rutschkana utför sanddynerna och verkade tycka att livet inte kunde bli så mycket bättre.

Lite så känner vi nog allihop. Så där värst mycket super-fashion-Vogue-de luxe blir det inte direkt dessa dagar. Jag har med en hög stora, mjuka bomullsskjortor som jag varvar med jeans, jeansshorts, tights och ibland med bara bikinibraxor ( det sistnämnda bara på stranden. Jag lovar). Kanske inte världens ballaste, men väldigt sommarmysigt och fantastiskt skönt.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *