Tyngd av mitt eget löfte (ehrm.. eller var det bara en bra ursäkt att få shoppa lite?) slog jag till på en turkos T-shirt igår när jag svängde förbi H&M. Och idag har vi danspartaj här hemma, jag och Rio. Av flera anledningar. För det första: ungskrället garvar när jag svassar omkring (fnys, och kände man sig lite läcker). För det andra: Jag har mailat med mina kompisar Kristin, Theresa och Lovisa under förmiddagen. I höst ska Kristin och Patrik gifta sig och och bröllopspeppen kickade tydligen igång idag. Det har skickats kärleksmusik-spellistor (här är Lovisas grymma, den jag dansar till).  För det tredje: Idag fyller min syrras man jämnt, och i morgon är det hennes tur att bli 40. Kära nån. Och till helgen ska detta förstås firas vildsint med partaj i Karlstad. 90-talstema gäller. Jag tror att det blir den nya turkosa och en gammal mockakjol jag fått låna av mamma. Bäst att provdansa in outfiten. Till Rios stora försjusning.

0 svar

  1. Cecilia!

    Nu har jag följt din blogg ett tag och har vid ett par tillfällen skymtat tatueringar! Kan du inte visa och skriva om dem i bloggen!

  2. HOT!!! 🙂

    Ang. gårdagens event och din lilla Rio. Min lilla tjej som alltid är snäll och inte ger ifrån sig så mkt ljud visade också sin sämre och gnälliga sida på We R Family. haha. Man kan aldrig vara förberedd har jag lärt mig! ;P

  3. Cecilia, du som vet och kan. Vad har man på sig på en 90-talsfest??? Jag ska också på en 🙂 men det enda jag kommer på är polotröja med skjorta över, haha, inte så festligt kanske (jag gick på högstadiet på 90-talet). Behöver förslag, hjälp…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *