Kicki gästbloggar idag om att våga ta steget och satsa på sina drömmar! Missa inte att kolla in hennes egna ashärliga blogg också, HÄR kan ni läsa den!

”Jag, tvåbarnsmamma, 28 år och sambo, med en kamera konstant klistrad vid mitt högra öga och en make up pensel i vänsterhanden. Har en liten men naggande god blogg, där jag präntar ner tankar, händelser och historier om och med mina barn och det jag ser genom kameralinsen. Och det är tack vare den, och all respons jag har fått som jag skall våga hoppa.

Jag skall starta mitt alldeles egna företag! Jag! Skall konkurrera i djungeln av duktiga fotografer och make up artister, men jag skall göra det! Hela känslan är lite surrealistisk och kissenödig framkallande, ni vet, så som man kan känna precis innan man skall göra ett uppträdande i skolan, springa Göteborgsvarvet eller liknande. Den känslan blandat med fjärilar i magen och en rädsla att Skatteverket en dag kommer knacka på dörren och fråga vad jag håller på med, att göra fel!

Samtidigt som det känns självklart att det är det här jag skall ägna livet åt, så undrar jag ibland om jag är riktigt klok! Men har man passioner i livet så måste man någon gång våga satsa på sig själv. Och det tycker jag att alla människor är värda att göra, våga! Vad är det värsta som kan hända? Okej, det gick inte så som jag hade hoppats, företaget får läggas ner, och man får hitta annat att dra in pengar på, men man har prövat!

Att föda två barn, helt utan smärtstillande och sedan se sig själv uppfostra dom, och märka att det du lär dina barn, faktiskt formar dom till dom fina, underbara personerna dom är. Och att få höra att man har väluppfostrade barn. Det är lite samma känsla. Det är något du har gjort, klappa dig själv på axeln, och kom ihåg att allt går! Så länge man kan drömma det, så kan man göra det!

Så nu skall jag lite svettigt stoppa ner min lilla Lóa i vagnen och strosa ner på vingliga ben till Skatteverket och registrera mitt företag. Catch you on the flip side!

/Kicki”


0 svar

 1. Vilka underbara bilder!! Synd att du inte bor i Skåne för då hade jag gärna blivit förevigad på bild av dig så här i slutskedet på min graviditet.

  Lycka till med företaget!! Du har verkligen talang!!

 2. Superfina bilder.

  Tycker det känns lite tråkigt bara att det alltid ska tryckas på det här med att man minsann ”fött sina barn utan ngn smärtlindring” och liknande, för det finns faktiskt människor som inte skulle överleva utan smärtlindring under förlossningar o de ska inte behöva känna sig sämre för det.

  ..Men ditt inlägg i övrigt var jättefint, o dina bilder fantastiskt fina. =)

 3. Vilka underbara bilder! Jag blir så avundsjuk på personer som vågar leva ut sin dröm. Själv sitter jag här, 30 årig 2-barnsmamma och vet fortfarande inte vad jag vill bli ”när jag blir stor”. Har sökt högskola till hösten men är osäker på om jag ska börja plugga när jag inte ens är säker på vad jag vill göra. Lämna en trygg anställning med ett ok jobb för att utbilda mig och inte veta om det leder till något bra.
  Jag tycker du är otroligt stark som vågar ta klivet, jag hoppas jag också kommer våga när antagningsbeskedet kommer…

 4. Men ja! ja! ja! Kicki, både till att du följer din dröm OCH strtar upp ett sådant härligt företag! /En trogen bloggläsare

 5. Vad spännande, härligt att ta steget. Är gift med en entreprenör, och hans oändliga framåtanda smittar av sig, lite i sänder … 🙂

  Lycka till, bilderna är jättefina!

 6. jättefina bilder, klart du ska satsa! Heja heja heja dig!! Livet är för kort för att inte användas till det man verkligen vill göra!

 7. Härligt, bra jobbat! Jag gillar sånt här, har gjort två
  Intervjuer på min blogg (här på Mama) med mammor som vågar satsa på sin dröm. Angela som satsar på sin dröm att göra glass var jag den första som gjorde en intervju med. Nu har hon – Mormor Magdas Därproducerade glasd – nyligen omnämnts i Expressens Söndagsbilaga (en liten notis, men ändå!) och nu i juli slår portarna till hennes glassfabrik upp.
  🙂
  Dina bilder är superfina, friskt vågat är hälften vunnet- Bra vågat och satsat!
  //Rosita

 8. Härligt att våga ta steget, att göra drömmen till verklighet. Lycka till hoppas verkligen att det kommer att gå bra för det (och det är klart det kommer).
  Modigt tjejen.

 9. Åh vilka fantastiskt fina bilder! Lycka till med ditt egna företag och njut av sommaren och det fina kvällsljuset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *