Idag var vi, jag barnen och min syster med familj på Six flags, en fantastisk nöjespark med något för alla mitt ute i öknen en bit från Los Angeles. Det var varmt. Helt otroligt varmt. Snudd på olidligt hett faktiskt. Men. Den stora fördelen med detta var att köerna var minikorta och vi kunde åka tills vi fått nog.

Och. En annan sak. Den där lyckobubblande magiska känslan som jag tidigare bara hört andra berätta om men som jag nu för första gången börjar få uppleva själv; när man liksom kan hänga med sina barn. Det är liksom inte bara jag som står och knuffar på deras gungor i lekparken längre, utan nu sprang vi lika uppspelta alla tre mellan Flume ride-varianter, helvilda åk och mysiga berg-och-dalbanor – på lika villkor. Inte riktigt. Men nästan. När man liksom kan vara helt uppslukad av samma sak, prata om det och ha för jäkla hul ihop helt enkelt. Av många häftiga känslor och grejer man upplevt med barnen så kommer detta vara bland det bästa. Det känner jag på mig redan nu, även om jag bara just rattat upp på startsträckan av det här.

0 svar

  1. Det är underbart att läsa den här typen av inlägg! Jag och min sambo planerar barn och frossar i inspiration och berättelser som kan finnas i vår framtid. Jag älskar sättet du skriver om dina barn på, så äkta, pretentionslöst och varmt. Man blir glad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *