Gotland bjuder ÄNTLIGEN på sol. Härligt! Mindre härligt: getingbonanzan. En sate stack mig under foten.
Återkommer med mer rapporter från Gotland snart!
Nu: en kul grej jag hittade på Fejan: en underbar autocorrect. Vilken är er värsta sms-miss?

20110801-165445.jpg

Helfestligt.

0 svar

  1. Hej Cecilia!
    Jag har aldrig någonsin kommenterat ett blogginlägg, men nu kändes det verkligen som att det inte gick att stå emot.. Helfestligt är bara förnamnet – shiiit vad kul! Tack för skrattet och för en fin och rolig blogg med hög igenkänningsfaktor. Ha en fortsatt härlig sommar! Varma hälsningar /Lena

  2. HAHAHAha… Jag har tyvärr inget som ens kommer i närheten av ovan. Men gud så kul, tack för att du fick mej att dra ordentligt på smilbanden denna gråa snöslaskmorgon!

  3. Vi jobbade med ett företag som heter Gothia och jag hade lagt in ett möte med dem i Outlook utan att kolla efter. Autocorrect slog till och när det var dags för mötet ett par veckor senare undrade jag vad det var jag ahde bokat in kl 13.00…det stod nämligen ”Horhus”. Hepp!

  4. Den roligaste jag skrivit var till min mamma som var barnvakt åt min lille son. ”jag har köpt manslemmar till lillen på lunchen så du behöver inte köpa några.” Min mamma blev ganska förvånad… Alla ni som har en iphone får vara försiktiga om ni vill skriva majskrokar, min pappa vägrar nu att kalla dem något annat….

  5. Jag har haft min iPhone i över 2 år, och inte en enda gång har jag lyckats få ihop ett tokigt SMS, och tro mig… jag har verkligen försökt, så jag vet inte riktigt vad jag skall tro om dessa berättelser om galna SMS som blir helt fel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *