Ävenflykt

IMG_0839.JPG
Åh vad vi gillar att sticka iväg på miniweekends, jag och min lilla familj. Inte varje helg förstås, allra skönast är det förstås att bara vara hemma och slappa de där lediga dagarna, men när man bestämmer sig för att bryta av med en helg hos släktingar eller på hotell – och får den där lite pirriga äventyrskänslan i kroppen – det är ett väldigt bra sätt att bonda ihop sig och slippa måsten några dagar.
Efter ett kort hälsostopp på en diner i Claremont där vi ätit våfflor, pannkakor och druckit milkshakes – hoppar vi in i bilen och åker vidare mot öknen och Palm Springs. Där – i tryckande hetta, ur askan i elden (för det är inte direkt svinkallt i LA just nu heller) ska vi hänga ett par dagar. Oj vad det ska badas, till och med jag ska bada.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Ida

  Åh, men då är ni ju precis i närheten av Joshua Tree National Park! Var där för ett par år sen & klättrade & det är nog det häftigaste landskap jag någonsin sett, känns helt alien!

 2. Profilbild för Renée
  Renée

  Härliga Cecilia! Lyssnar igenom er pod 🙂 Du är så skönt hämningsfri och grounded. För mig personifierar du lycka även om jag förstår och läser att din plattform ibland gungar som för många. Men du förstår att leva i och känna din lycka 🙂. Ha en härlig miniweekend med din fina familj. Vår består av gymnastikstart för finaste 6-åringen och uppstart inför bakluckeloppis.

  1. Profilbild för Cecilia Blankens
   Cecilia Blankens

   Tack snälla du för pepp och förståelse. Gymnastikstart låter inte dumt det heller – lyckan kan ju komma i både större och mindre format, men kännas lika fina och behaglig oavsett.

 3. Profilbild för Malin
  Malin

  När kommer the Roxy släppas?

  1. Profilbild för Cecilia Blankens
   Cecilia Blankens

   Den 25 september hoppas vi att de ska komma till oss från fabriken.

  2. Profilbild för Sara
   Sara

   Är grymt sugen på dessa också, särskilt de tvåfärgade i cognac/svart.
   Vet du hur storleken är, Cecilia? Jag är en 38.5 och har ofta 38 på boots/kängor och 39 på vanliga skor. Vill gärna veta så jag är beredd den dagen de släpps och och hinner klicka hem ett par.
   Sara

  3. Profilbild för Cecilia Blankens
   Cecilia Blankens

   Jag har också 38,5 och tycker att 39 funkar bra. Om du kollar sajten så står faktiskt måttangivelser under The Roxy på Size guide redan nu. Så kan du mäta och kolla!

 4. Profilbild för scottish moments

  Så härligt det låter! Och om nån är sugen på en ’ävenflykt’ till Skottland så tipsar jag idag i bloggen hur man kan vinna en resa dit:)

 5. Profilbild för Petra
  Petra

  Hej! Lämnade LA i dag o Crystal Cove ….vilket måste vara paradiset i LA tycker jag. Jag har varit över många gånger men detta är en pärla. Så för er som gillar att åka ”tillbaka” i tiden så rekommenderas detta. Boende Måste bokas på nätet innan allt från 1 till 7 nätter om man har tur. Om man inte lyckas hitta en övernattning så är The Beachcomber Café värd sin väntan.

 6. Profilbild för Malin
  Malin

  Åh vad härligt det låter! Hoppas ni har en trevlig helg! Här hemma är det lite dystert; ensam hemma denna helg med sjuk 1-åring, sjuk hund och 4-åringen är understimulerad. Nätshoppade nyss fina örhängen för att trösta mig själv lite. Imorgon kommer maken hem och får ta VAB:en. Intensiva år nu… Skulle gärna ha ett barn till men det är så svårt att kombinera jobb & familjeliv tycker jag… Kan tyvärr inte jobba hemifrån. I o m det känner man ständigt att man borde vara mer på det andra stället än där man är liksom…

 7. Profilbild för C
  C

  Fick titta två gånger, men jag såg rätt, det stod ävenflykt. Min 4-åring sa häromveckan att vi var på ävenflykt. Tyckte det var så påhittigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *