Jag har kommit in i världens dagens-stim här! (Har släppt det här med att försöka hitta någon som kan fota mig på dagarna/vågar inte fråga  – och tar bilder i spegeln i stället. Det får duga) Thanks to you, tack för peppen! Det är bra när ni berättar vad ni vill att jag ska blogga om. Mer sånt!

Så här blev det idag: Mörkgrå yllejulklappskalasbyxor, skinnshorts från Elins samarbete med H&M, mellandagsrea-fyndad tröja från Velour, skor från Acne och Tradera-superduper-fyndad fårpäls.

0 svar

  1. Jag tycker ju att en del av charmen med bloggoutfitsbilder är att de inte är perfekta, utan gärna tagna i mobilen eller i en spegel. De får personlighet. Superproffsiga moderepotagebilder är säkert kul att lägga upp själv, men dem kan man ju se i vilket modemagasin som helst. Jag gillar det personliga. Man får känslan av att man tittar in i någons vardag.

  2. Snyggt! Generellt är jag helt emot päls. Erkänner såklart det ser otroligt fashionabelt ut men det känns så fel. Så jag har alltid känt lite ”I’d rather go naked than wear fur”. Ändå måste jag säga att en fårskinnspäls inte känns särskilt provocerande utan mer snällt liksom… Hur är det? Fåren mår väl bra av att bli av med pälsen? De behöver väl inte ge livet som insats för att klä oss som andra djur..?

  3. Fåret får sätta livet till, men för den här typen av päls så är det troligtvis ett får som har gjort det primärt för att ätas. Så är du köttätare kan du med gott samvete ha denna typ av fårpäls, det gör ju ingen skillnad för fåret i alla fall. Jag använder själv päls och läder, men ser så gottjag kan till att den kommer från djur som vi ändå äter så djuret inte har dött för pälsens skull. Det tycker jag är onödigt djurplågeri!

  4. Snyggt med pälsen. Skulle av flera skäl aldrig gå och köpa en ny, äkta päls men att köpa en begagnad blir lite skillnad, tycker jag. Håller därutöver med Leopoldine om att päls från ett djur där köttet ändå ska bli mat inte heller är riktigt samma sak.

  5. Hej Cecilia,
    Litet för mycket blandat tycker jag. Hellre en grå, stickad kort kjol, vänta med shortsen till bara ben. Det är bara mitt tänk, Du är alltid snygg i alla fall.

  6. @m47: Nä, där har du allt fått det lite om bakfoten… Det är skillnad på ullkläder och fårpäls. Ullkläder görs av ull som man får av att klippa (levande) får. Fårpäls däremot är ju fårskinn med ull på som man ju alltså får genom att flå får, dvs fåren slaktas.

  7. Men Oj! Klickade in mig på din systers länk. Följde Elins blogg för ett par år sen och jag gillade henne skarpt! Men mår hon bra…? Inte var hon så tunn för ett par år sedan, smal men inte tanig…Jag vill absolut inte klanka ner på hur människor ser ut men…som sagt så hoppas jag att hon inte är sjuk. Har nämligen varit sjuk själv..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *