20130223-143703.jpg

Igår åkte jag mot Göteborg. Nu sitter jag på ett nytt tåg! På väg mot Värmland och delar av familjen som bor där, för att sportlova oss några dagar tillsammans.
Igår checkade jag in på Gothia Towers med mina bästisar Theresa och Kristin. Det är som att jag, eller vi, tror jag – samlar på oss prat mellan gångerna vi ses, och när man får en kväll bara vi tillsammans är det som att man trycker på en startknapp och så är man igång. Det blir som terapi för mig. Att få prata om saker. Få medhåll och förståelse, men också presenteras av nya synvinklar på det man funderar över. Och så skrattar man ju förstås mycket.
Man hinner ju liksom inte med det i vardagen. Att prata så där med vänner och folk. Då handlar det ju kanske alldeles för mycket om att få jobb och logistik att funka. Tankarna har man liksom inom sig, och skjuter på till såna här kvällar.

En härlig kväll med mat och drinkar och sen somnade vi i fluffiga hotelltäcken. På morgonen pratade jag och Kristin tillsammans på en bloggfrukost på Baby barn-mässan, hon på sitt ämne (mat) och jag på mitt (mode) men med någon slags gemensam nämnare som handlade om tips för ett smidigare livspusslande. Hur man undviker att stå i sin garderob och känna totalförvirring varje morgon, och hur man gör att komma runt den där vad-fan-ska-vi-äta-paniken varje kväll.

Kul! Det här upplägget kanske vi skulle styra upp ordentligt och göra allvar av och dra på turné?

Göteborg var för övrigt vackrare än någonsin. Särskilt från 23:e våningen i det där tornet där vi bodde.

20130223-145225.jpg

0 svar

  1. Vilken fantastisk idé! Jag skulle utan tvekan komma på en sådan föreläsning! För visst skulle ni lagt in metropolen Hässleholm i er turnéplan? 🙂

  2. Ja, det är klart ni ska göra, strålande idé ju (eller skriva en bok ihop på det temat med mycket snygga bilder: ”Mat och mode för livspusslare” :-)). Det är ju just det där man sliter med varje dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *